男仔對女仔有好感會有咩signal

144 回覆
58 Like 8 Dislike
如果佢係對你有好感就唔會兩星期唔搵你啦兩日都未必得
比較自信既男仔:
會借啲意單獨相處
成日搵你幫手,例如話一齊幫公司買抽獎禮物
食飯專登留低其他人睇位,搵你出去夾自助餐/睇餐牌
明明有啲野大group問大家都得,偏偏要私chat問你
大班朋友一齊行,佢永遠行係你附近,豎起耳仔隨時加入話題
全中
算啦 就算一齊瞓
甚至扑埋都可以話唔鍾意你㗎啦
唔好問點解我知
約食飯行山果d,睇下有冇共同興趣,普通朋友都可以約出街玩,唔好睇到咁重要
幫你改花名做為食貓
我覺得對男仔黎講推唔推開個女仔唔係一個可靠標準,一黎男方係被動,二黎男性對比女性有大好多嘅身體可接觸范圍 例如係friend stage,腰/腳/胸對好多男性都係可接觸部位,對女性黎講就相反

不過小提示,請勿搞男仔gel好咗嘅頭

所以應該調翻轉,唔抗拒比對方掂比較似係女性嘅signal,雖然未必係好感,但係至少代表信任

不過自已個人黎講,普通接觸ok,過火嘅雖然我抗拒但係都唔會即縮,不過會之後對對方冷淡啲
真係有放上心既唔會2個星期都唔搵,2日都嫌多
會唔會有d毒L唔敢搵人?

我就是那個毒L
不過我係女,平時份人睇落大膽,實質去到呢d位就好冇膽 想知男會唔會都係咁
佢平時都幾social 希望佢係因為唔夠膽先冇乜主動搵我
不過佢有時會無端端搵我傾計 明明冇乜特別事
認真答
會好關心你身體健康好關心你情緒
語氣會同對住其他人唔同
會同你講佢心事
如果同一個交友圈就好易睇 就睇佢對佢啲女仔frd同你有冇分別
諗到再講
同你講我身邊冇其他女仔

我夠膽單獨約你出嚟已經要好大勇氣
好pure
Btw試過約個frd夜晚交收D野
踢對拖就行過去
去到見到佢帶con gel頭著左西裝褸
問問下佢今日係無出過街
feel到佢dress up過先出黎
有d尷尬
對佢純粹frdzone
真心咩?A0仔係唔係有女就受?
(表白失敗經驗; 樓主己被捕)原來識得耐既女仔,本以為自己了解人地 (2)
https://lih.kg/suuOsOX
會勃起
唔係太樣衰太肥都會受既,各人喜好可能有D唔同,但係緊係要雙方都識得有番少少交流先
絲打不如減下肥啦,樣都可以化D妝執一執,肥真係搞唔掂
雖然有人中意肥妹,但真係好少數
其實邊關男女事吖 係鍾意自己嘅點會feel唔到
一個人喺自己心目中係重要嘅 一定會有關心 秒覆 身體接觸就好睇對方係咪有經驗嘅男仔 有啲男仔唔敢架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞