RIP吳孟達前,諗下新疆比人綁係床瘋狂強姦既維吾爾族女人

71 回覆
219 Like 24 Dislike
醒下啦你 揾份工番
你都係 唔好覆我d 留言 黎搵食 柒頭
樓主諗完就以為自己蝙蝠俠去新疆救人
好撚驚 我仲可唔可以出境香港
其實你係咁有高見你出去周街同人講囉,唔洗哩埋係連登用鍵盤打字嫁wor
你唔敢講因為你知道現實世界唔會有人認同你囉,睇開d 啦
無,做得幾多得幾多。

現實世界有蝙蝠俠,單打獨鬥都打唔贏共產黨,但如果全世界都屌鳩支共,就唔同講法

葛咸城最需要既唔係一個蝙蝠俠,最需要係個個警察都係James Gordon
我連登同現實世界都有咁講,兩邊都做晒
五毛真可愛
吳孟達有冇去美國推人權法?

不過算啦
支那五毛都係為咗賺幾毫子等老母做少陣雞啫

加油啦
主動覆我係咪又賺到五毛?
佢同李柱銘(愛黨份子)去美國支持一国兩制 要中国香港民主化
過左人權法有撚用咩宜家傻閪 睇下條法案寫d咩先啦 推手係愛支nancy 都唔識 一知半解 做五毛做到你咁
真 所以我唔會尊重護旗手黃支蜂
又block一隻
點解唔得? 14年我有份屌佢,所以佢今日都百屌成材
成材? 做左d乜
哦,咁幫唔到口喇。仲諗住話你係五毛
唔辛苦呀,行撚開啦,

係你班共匪死晒之前我覺得咁樣好撚開心呀
Rip吳孟達
Rip維吾爾族女人
淨係諗吓2019-2020年幾多香港人被自殺被失蹤被冤獄
已經唔會去悼念一個支共黨員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞