[IOS/AN] 神魔之塔 (129) 鬼滅之刃合作確認 時空之門生不逢時 做爛並非我們的本意

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
《神魔員工實況》第四回 - 畫師亂入 將於本星期五( 3 月 5 日) 19:15* 進行!
這次我們邀請了神魔畫師 Vaeedo Long 和 Blue Rose,和我們的玩家們瘋狂互動!
直播內容也是非常豐富,當中包括隊伍PK賽,由畫師和員工分成 2 隊PK 2 個環節: 猜猜畫畫和轉珠對決,究竟那一隊能脫穎而出?
大家來應援一下吧!
是次參賽者將分為兩組:
A組 (畫師 Vaeedo 與 員工 布林格斯)
B組 (畫師 Blue Rose 與 員工 派斯頓)
參加方法:
召喚師於以下表格分兩輪選擇應援自己支持的組別!
《神魔員工實況》畫師亂入應援表格 : https://forms.gle/USq47uZQadY7HRAB8
獎勵
- 如應援的組別勝出一輪,即可獲得 虹螢騰蛇 1 隻 + 體力藥水 1 支
- 如應援的組別落敗一輪,仍可獲得 人面雛鳥 1 隻 + 體力藥水 50 點
(例子1: 兩輪應援組別皆勝出比試,獲得 虹螢騰蛇 2 隻 + 體力藥水 2 支)
(例子2: 一輪應援組別勝出比試,另一輪落敗,獲得 虹螢騰蛇 1 隻 + 體力藥水 1 支 + 人面雛鳥 1 隻 + 體力藥水 50 點)
- 以上獎勵將於 2021 年 3 月 12 日 23:59 或之前派發
*因古幣封印投票直播,直播時間由原定18:00 延後至 19:15,敬請留意!
《神魔員工實況》玩家來信(畫師版) 最後召集: https://forms.gle/r6ctFCHmx2dX9g7b7
--------------------
「第十三屆巴哈姆特遊戲動漫大賞」投票活動展開!
你的支持至關重要!立即投《神魔之塔》一票吧:http://bit.ly/2ObFVd1
有無得睇技能設計師同畫師真誠對話
唔知畫師對比人浪費卡圖有咩睇法

錢已袋理撚得你
唔係錢既問題喎
已經儲咗百二粒 再課30+30就夠補底

唔知抽完時空仲有幾多石
返工除左錢仲有咩問題
比人用廢技糟蹋作品既感覺 少少都無
乜撚野英格麗婚紗聯署
成日推埋曬啲垃圾上黎
認真果啲取消鑰匙上限就永遠推唔起
成班都戇撚鳩
巴哈個新版主日日亂鳩咁del post做乜撚
你開多啲post 等我bp 下你
保護TERRY 走呀
(已偏離遊戲討論,傾向政治討論)
再唔搞好隻驚就真係撐唔落
配合11封劇情元素亂流

等主線到300年後就少d bug了
加倍個陣係咁而十抽算喇 剩低嘅都比哂鬼滅
終於推完個垃圾十一封
打完邊關先叫推完
最尾三人合體個關
關嘢叫我們的毅力
要帶5隊打26關嗰關
睇巴哈都見到燒山
台仔唔意外
MH 1800:
Lv8唔用妖精隊點打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞