SHF超人拉打特攝綜合POST1036 銀河唯一的秘密

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我自己訂左1隻,跟著我fd又幫我訂多隻,個陣我有試過撳取消,但佢個網係冇彈任何訊息。後尾我fd自己要左,我驚我個陣多手真係取消左,但我而家見又冇收到email, 我order list 入面仲有隻shining hopper。其實佢個網取消之前會唔會彈訊息提你確定要取消?
唔係呀 第一次pbandai 訂shining hopper
應該截左唔比你取消
我自己訂左1隻shining hopper,跟著我fd又幫我訂多隻,個陣我有試過撳取消,但佢個網係冇彈任何訊息。後尾我fd自己要左,我驚我個陣多手真係取消左自己個隻,但我而家見又冇收到email, 我order list 入面仲有隻shining hopper。 我諗應該冇事,我係想知咪取消個陣佢個網會唔會彈訊息提你或者警告確定要取消?
唔係呀,個陣11月6日仲有粒cancel掣 我係擔心自己會唔會真係手多取消左 而家我見order list仲係到冇事
我印象中佢會問你一次
或者你可以依家上去是但買一樣野,之後再即刻取消

你可以搵番訂單紀錄,取消咗佢會有record
唔該曬你地個陣新手第一次係pbandai 訂shining hopper, 又咁搶手,我自己好鐘意怕訂唔到所以叫我fd一齊幫我訂 點知真係訂到,我自己本身想要1隻,之後咪試下取消,但冇反應就冇理到佢。不過我見你話正常取消左係會收到email同order list 係會更新,我見order list仲有我隻shining, 又冇收到email,所以我都好安心啲。
唔該你
啱啱我見到隻vulcan雙頭狼pbandai仲有貨任撳
你其實真係唔駛咁驚喎肉緊到
以為你買左d咩
兩個扮咩姐, 明明兩個都有份
有啲咁嘅事

利申:cut咗shining hopper
我次次等睇炒唔炒得起先比錢
昨晚先比左閃電背包筆數
無知一問購物車係咪唔會幫你hold貨?
睇左 user 名未
sorry, 唔係好明你意思 咩user 名
sorry, 第一次bandai訂野唔熟佢啲運作
條友on9唔洗理
而家最緊要check隻野係到唔該曬各位解答我問題既巴打
過隔離MB睇下頭post
https://lih.kg/gHzHmT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞