林作:我背負住香港幾百萬人希望

249 回覆
83 Like 626 Dislike
作仔加油 打柒藍絲
睇睇下林作同陳雲好似兩父子
冇錯,果個姓鍾嘅其實就係支那格「我有錢就係可以大鳩你啲窮撚」

作為香港人同窮撚,係無論如何都唔會企係佢嗰邊囉好唔好

林作係弱智摟屌,
而且之前係鑽石山區選都有中聯辦空降之嫌
但嘴臉點都冇鍾培生咁閪
Diu 一樣
快啲打爆鍾共
邊個輸邊個贏都好睇嘅
屌!一樣
作哥
富二三代都有共通點就係睇到自己好大
以為全世界個眼球都望住佢
打撚死個爛面藍絲
無跟開,點解可以日日都講林作同鍾培生依啲on9仔

祝兩位兩敗俱傷,打完唔好再出嚟獻世
認真林作雖然係on99,但我諗唔到咩理由要撐鍾培生
一個藍絲離地二世祖用錢去叫人比佢打,竟然有咁多連登仔支持,根本就助紂為虐

咁講嘅話區選嗰陣唔含淚投條白痴仔陳梓維啦,直接投建制咪得囉
救命 點解香港會搞成咁
壇on9野最後會唔會搞到上娛記頭條 CLS
佢地2母子又團結番 又有番條大水喉
無撚錯
第一次睇佢片係上次倒車撞到佢架跑車果段
條友串77咁勁克人憎
林作坦言不會感壓力,更指「好難唔打」,他指自己剛好需要100萬現金擴充事業,鍾培生又送給自己,時機適合。林作稱代表香港市民多謝對方。

老實咁乞咪幾好
所以我成日都唔明連登啲黃藍價值觀

藍到紅 藍到黑都撐?

係咪真係睇樣睇到咁? (雖然姓鍾果個都係爛面怪)
呢個post啲留言難得正常
唔係話撐林作,但都唔好奶鍾共先啦
支持作作
啱呀,支持作仔

林作柒極都係柒自己姐
仲帶啲娛樂俾大家

相反,麥明詩又拍CCTVB又女權左膠,
兒登仔就日日10A10A好撚慘;
鍾共更加唔洗講啦,仲要屌醫護
g chi作仔
口講民主、反地產霸權,根本心底拜金崇富撐三世祖。

利申:覺得林作係on9仔一名,不過更加唔鍾意鍾共。
屌你老母賤種鐘共 垃撚圾三世祖 你冇阿爺嘅你屎都冇撚得食呀傻閪爛面佬
佢最後敢上台會respect! 不過矮仔最後實縮硬!
boxing而家基本上就係打呢d on9比賽
正賽who fucking care
鬼佬又係嗰d youtuber 互打 ,
logan paul 打mayweather
jake Paul 打 mma wrestler
改打mma例啦好嗎,林作可能勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞