用緊網上行好撚貴,但又想keep個isp email

18 回覆
0 Like 0 Dislike
而家俾緊300幾一個月1000m入屋寬頻,想keep返個isp email又唔想俾咁貴,3月底到期想問下有無agent得搞
Keep個isp meail有咩用
有連登ac
同佢講唔續約要Cut

會有留客部打電話比offer好似係
一黎啦,二黎屋企老人家上乜網都用isp email登記,俾人鍊住個春袋而家
但無咪捉蟲?
唔會無的

你1000 搵CS同佢講要cut form 都會比offer你 要bargain
比cut form是常識吧1000m依家私樓都係1百幾續到,你可以去hkepc 睇下班人點拗返黎同做緊咩價
岩岩打去話cut,即刻俾個138x24 1000mb plan我,足足平而家成舊水
其實海鮮價到咁 , 用起上黎唔爽
請問係咪打1000話cut 就得
我都係就到期,但捱緊貴plan
係,我同客戶服務主任講想拎cut form,佢轉我去cut台部,跟住就即刻offer 138 1000mb上網,原本租緊佢router 88蚊一個月,而家唔洗加錢換過個wifi 6既router俾我
Linksys wifi 6唔知咩model我諗都唔止1500掛,個時老母俾佢地說左租,反正都係每兩年renew contract又俾多個新router,咪當買左個新router
我都續左啦! Thanks 但佢唔肯free 個router俾我
我唯有用自己既。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞