【假主場 照食葡國雞】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDXLII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
仆街阿特蘭大
皇馬個閪陣都贏到你 真係執柒左佢啦
一早紅咗個
鍠馬都要負碌先贏
屌佢老母 頭場熱狗贏完果舊錢又跌返
搞到都係贏唔到錢
講真 琴晚皇馬個陣阿狗都贏到佢啦 屌你老母阿特蘭大真係意甲之恥
所以話爭一個球員真係會爭好遠
等你仲烚下烚下話唔會影響好大
阿狗成日爭3 4個球員先full team 成績都係一樣咁
講返阿特蘭大 真係意甲之恥黎 屌佢老母
The richest club owners in the world. [Sport Mob]
1. Man City - £20b
2. RB Leipzig - £19b
3. Juventus - £14b
4. Hoffenheim - £13b
5. Chelsea - £12b
6. LA Galaxy - £10b
7. Arsenal - £9b
8. PSG - £8b
9. Inter - £7.6b
10. New England Revolution - £6b

高狗
屌奶星
阿po=人中之龍集中營
屌多阿特蘭大老母一次
重要野要講幾次
今晚買拿坡里晉級+葡國雞晉級
都幾好分
一隊2.6 一隊3.8
當兩隊買100 中哂就有600幾
聞到浸內戰味
屌你老母 你隊拿坡里今晚生性出線 唔係我屌你老母
運氣+唔係full team都影響好大啦
同做人一樣 行緊衰運 加自己大病既情況 自然做乜都唔順
行緊運+自己最清醒最fit既情況下 自然冧樓都唔會壓死你
利申 閪黑緊
點解師兄一時雞湯一時咁搶口

不過對比急屎 坦 個堆
Tie助攻助守勁好多啦
唔係話隊友分擔到就代表比人分擔個個唔勁
Bbc都要本澤馬幫手拉空
但會唔會因為要有人拉空
就話c朗廢?
勿相認
垃圾隊無睇了
基本上d女見到呢幾間男校條軚已經濕左
想知可以點辣著
想睇內戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞