長期夾 microsoft 365 家庭版 每人$60 一年

41 回覆
1 Like 64 Dislike
每人有獨立1tb onedrive + 5 device microsoft office,我唔會睇到你upload上onedrive嘅任何資料,我唯一會知道嘅係你嘅outlook email。
淘寶買正版microsoft 365 key,齊5人就開始subscribe,你接受我邀請後再交錢。

預交一年$80
預交二年$150 (=$75一年)
預交三年$210 (=$70一年)
預交四年$260 (=$65一年)
預交五年$300 (=$60一年)

唔係老翻、唔係破解、唔係教育版,想買個cloud放av嘅可以自己淘寶買,幾蚊一個5tb ac
想穩定用,backup私人嘢或者個人相片嘅先好夾。
買ac嘅話你唔知幾時被ban,啲資料隨時冇曬,個人覺得其實係違背backup嘅原意

問:淘寶key會唔會有伏?
答:正版key嚟,要喺microsoft官方網站activate先用得。唔係買ac,同喺香港鋪買key無乜分別,介面亦唔會變殘體。

問:我會唔會走你數?
答:我唔會為咗幾舊水冒坐監嘅風險,但都係講個信字,怕嘅可以先夾一年,之後再夾耐啲。

問:點解要買淘寶key?
答:平。反感淘寶,或者想俾多幾舊水香港代理賺嘅可以同其他人夾。

問:用淘寶key會唔會俾中國監管?
答:中國嘅個人或家庭版365係完全等同國際版,連中國人用都要翻牆。只有企業版或教育版係同中國嘅世纪互联聯營,受中國監管。唔信嘅請自行google。

問:咁少錢都要夾?
答:窮。

有興趣嘅 https://t.me/ms365familyplan
屌你老母
淘寶買正版
你打出黎自己有無笑
淘$10 一個acc
要同你$60 一年買
賺左6倍
可以睇咗內文再comment
你咪笑囉
慢慢
幾十蚊都要夾
有咩問題?人各有需
我免費A1版5TB 用左三年·。之前跟一個西照做·。
搵水魚
介唔介意講講我點搵人水魚?
麻煩你一定要踢爆我,等其他人注意吓
365 無買斷的
已滿人
水魚已滿
買$300野都要夾錢 咁撚窮死咗去算啦
俾人睇晒onedrive + email,夾黎做乜鳩
屌你老母
反正都淘寶點解要幾百蚊
on9
心理有問題嘅請盡快救醫
文盲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞