林鄭跟本唔係打中國疫苗?(有圖)

675 回覆
2988 Like 39 Dislike
世事都比時事台手足看透了
疫苗唔一定store係個樽到 科興有兩隻 一隻係樽 到時抽出黎打 另一隻係store係syringe直接打
所以要睇翻香港個批係邊隻 而家係佢之前張相係一早store係syringe嘅包裝 所以先令人質疑

連特首都對中国疫苗咁無信心

叫人點安心?
好多波台手畜
其實係人都知柒婆唔會打科興 做show姐

希望另一隻出事啦
一早都話某件賤老閪,黃皮白心,口裡愛國,選擇疫苗最誠實喇。佢條命咁矜貴
其實連燈仔係咪唔知依家啲疫苗係興連針筒入埋封裝 都放左個樣板出黎都仲要on99
利申:上一針流感針係直接針筒裝
賤種咁快衝出黎護主真係好嘔心
細聲啦
科興留俾中國人

特首造假 呃市民打科興
係唔係支國疫苗真係得佢地圍內知,可以話唔同針筒又呢又路呢d藉口。只能夠用誠信去判斷。

利申:對誠信破產既人佢做咩好事 證明我都唔會信
香港啲flu vaccine 都係store 係針筒直接打

利申 做過小學疫苗注射
正常發揮
除非佢打完死左
如果唔係我唔會信
學會指出,科興的滅活疫苗最適合私家診所接種,因其採用預充式注射器,每注射器有一劑,可為一人接種。疫苗需儲存在攝氏2至8度,建議診所改用「藥用雪櫃」,而非家庭式雪櫃,以確保疫苗質素。復星醫藥/BioNTech疫苗需於零下70度的極低溫保存,解凍後要在五日內完成近千人接種,只適合大規模使用;而阿斯利康疫苗則要在兩日完成10人的接種
(來源, 大公報)

拿, 黨報之前就sell 科興係連針筒一齊, 方便私家診所
不過可能都有出樽仔版
有pre-filled syringe 架
佢show張圖科興係pre-filled 其他兩隻就係樽仔
咁樓主咁懷疑都好正常
慘得過你要係獄中做一毛減刑
成支短jer仔咁 咁易認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞