[I/A] 《SUMMONS BOARD / 召喚圖板》[31] 勁建賣!你今日換左貓貓未?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我唔洗經驗隊長
只要同冰鬼+暗古一樣快就好
8週年應該有888lv抽,等我研究下刷經隊先
竟然係咁
仲諗住俾佢食TP魂
好彩提下你 我就俾佢食左黎測試 會少成30tp完全唔夠 不過有冰鬼暗古 一陣間就有幾組tp 魂
占卜妹+鬼女+冰鬼+暗古龍
如果熟練度高,可以好穩陣
即係都要用番隻銀棋做L
鬼女是咩嚟
呢隻
可唔可講詳細配置同擺位 我用過超唔穩陣成日死棋 or 打唔死d 棋

每隻熟練度除咗冰鬼之外都要20萬up

占卜妹副屬樹光,熟練滿血 樹耐16水耐10暗耐10
鬼水副屬樹光,熟練血攻18
冰鬼副屬水光,熟練點滿血就ok
古龍副屬樹光,熟練滿攻 血15

占卜妹要最多熟練度,佢要點埋耐性防死
1179升1180都係炒左一次車,如果升多啲耐性應該可以唔洗炒
落咒既棋我冇
第一次見
唔記得咗仲有樣好重要嘅嘢
就係公會加成啦
幫手宣傳吓公會仲有小量位置

廣告時間
公會名:不課金戰隊
(原北京熱)

香港公會
134級公會加成
HP Lv 44※ 攻擊 Lv 50 ※ 爆擊 Lv 40

入會要求
1. 等級Lv200以上, 常上線,想長玩
2. 每次PVP不少於58000BP
3. 積極參與公會 PVP & 討伐戰

-會員可加入公會Line群組(廣東話聊天室,不勉強加入)
-不登入超過10天會進入待踢名單
-公會方針: [血量]優先

想入公會
1.加tg搵快樂山埃:
https://t.me/Summonsboardnopayteam
自我介紹,道明來意,留game id,退公會

2.冇tg就係度加密留line id(要開放陌生人msg)

3.唔想搞咁多野只想自閉入會就自己狂F5到見到公會名"不課金戰隊",申請加入,再係度留言講聲(唔好咁on9係度留game id)
差隻鬼
wa 超高配置 痴線 不過可以2倍up 就真係爽 雖然打3rd
同埋副屬樹光係咪即係唔好用最高3lv 個d 翠煌要用番低lv 去打d 唔岩屬既
Sorry 我表達得唔好,副屬全部都係用最高Lv
ok thx bro 不過熟練差太多 cap 低圖以後再玩

俾埋魂你,希望之後啲魂越出越勁,咁就唔洗咁高熟練度
可能到你有咁高配置, 你都有其他隊可以用黎打魂
還好既 開黎刷下協力cp 好快就夠熟練 , 不過其實需求唔大 1.5倍刷都好快 係升lv 慢d 要食多d 水
thx 巴打咁有心 祝你中光天將
嘩屌
好想要第二隻 好靚....
其實最快係勇將L配貝爾或者吸血鬼始祖夏提雅配隨便攻擊type
兩turn完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞