蔥蔥帶地通 毒撚帶精工(8)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
179 Like 13 Dislike
你乘下條數計下真係有,唔係點解咁多電子雞婆同班焗腸差唔多人工
好似話果陣做ptgf幫人打飛機
戴義乳既男人miss pun好似有同過佢影相
駛乜揸車咁好技術,我上直播吹下水就一班毒撚金主donate我買車買錶
唔止啦 Rose Ma Deer 搵得多過佢好多

人地起碼唔係人形豬先
佢有咁串 咁佢座開咩車呀
uber
所以佢點會仲上tbb後生仔吹水丫,自己賣下露波仔上就發過班主持添喇
其實真係唔明 點解可以比錢買呢啲咁劣既女仔相
點又無露 又大執相 又要睇心情比幾多張你

之前比錢買d𡃁模都係幾舊水 又係咁樣露
心諗咁多傻鳩比錢都有
搞到個風氣差哂

搞到佢地咁得戚 真心啦 多啲人知 快啲醒啦
佢地口講叫大家支持 又簽名 又整下曲奇
轉個頭笑鳩買相班人 傻鳩毒撚渣

買相睇緊果d肉 同無買相睇緊果d肉有咩分別
屌 叫佢座電莖椅自己慢慢碌出去啦

仆街 映衰晒我地正常Uber用家
個deer講野真係有少少弱智feel, 仲睇佢打機直播幾十粒鐘班毒撚係點煉成
17 Uplive 個啲支娜打賞文化

其實原理同Strip Club tipping 瑋樣
唔講出黎姐,睇佢地d ig 相係好容易見到間屋d間隔係邊度
好嘔心呀果然電子毒瘤係臭甕出臭草
係咪full pay人地都係戴緊地通,Dior袋,巴黎世家鞋,唔係班金主毒撚咁日日ot戴精工錶丫麻
個義乳大到佢個嘴咩事,好似無牙阿婆咁妹下妹下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞