椰子士多聲明:貼文被網民黃世澤投訴至下架

114 回覆
49 Like 8 Dislike
椰子士多聲明:貼文被網民黃世澤投訴至下架

on9嘢唔想理。

椰子士多
2021年2月21日(星期日)
香港時間23時15分

https://www.facebook.com/101454298561791/posts/120107590029795/?d=n
世柒小學雞到一個點
等我開返個空殼facebook又貼下先
一陣到你比佢摘名架啦
WFC
點解會知邊個投訴至下架?
大家明條撚樣咩料la
自己做壞事屈人,比人屌就迫fb delete損毀證據

西涼係細看細情反屈受黃世澤迫害的人係5毛
西涼好似話係facebook識人
細柒你仆街了
其實咩事
你死撚梗
阿政要又起底貼街招,報mi5
我連點解比佢屈毛都唔知
真係網絡流氓黎,點撚樣五毛收共產黨錢去認暴動?
椰子士多咪就係椰子手足攪
椰子手足係呢度會員,因為比法院屈暴動坐監中

流細良同黃世澤係新節目細看細情見自己開始變大台就整5毛榜屈所有批評過飯民的會員係5毛,仲組織飯民支持者去起底貼街招,藉此恐嚇群眾不得批評飯民

點知因為椰子手足批評過飯民比小氣佬屈埋,於是班人咪吹雞叫支持者濫用投訴機制破壞證據
黃世柒正柒頭 打壓異見正撚樣
英國靠你俾BNO5+1
咁我咪係民主之父?
快啲寫我入五毛list啦
我連特首都選過呀
條友的世界係得自己同西涼係好人

你睇下有班人係youtube介紹英國搵工平台無要錢同資料都比條友屈
見人就砌統戰部,國安部, 凍肉部

條破壞信任的粉人仲似鬼
世柒邊有咁多支持者
大把中產已經信世柒訂左凍櫃,食碘片,搵山澗水飲
呢班中產平時屌開人, 見自己柒左反而更擁護世柒,因為落唔到台

世柒的堅實死忠起碼有8000人
劉細良唔應該同黃世澤痴得咁埋
黃世澤仲停留喺舊泛民嗰套思維
劉細良有份整封塵榜屈椰子

當時係做緊西看西情,劉細良唔同意可以立即阻止
劉細良仲屈邊個批評黃世澤就係5毛
椰子柒還柒, 而家人都要入監, 唔駛呢個時間落井下石下話
不過學上面話齋, 唔知點證明係世柒做, 如果係佢做都幾撚仆街
版權持有人向Facebook投訴帖文侵權嘅話,Facebook會向發佈者直接提供版權持有人嘅聯絡資料,亦會同時將帖文落架

咁有無侵犯版權?
根本劉世良就同佢沆瀣一氣
兩隻都係泛民走狗
唔好唔記得 做過中策組條友叫人坐喺水炮車前面㗎
坐咗未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞