香港band界公敵新蒲崗黃色區議員陳啟淳

96 回覆
5 Like 217 Dislike
唔明點解個議員要認錯?
你個名就知你同lunch 哥一樣弱智
黎生表示無覺好訓第日返工無精神
佢一定支持屌鳩製造嘈音嘅仆街
關返工鬼事
你要通頂夾Band就要其他人陪你通頂?
咪癲喇
屌sor, 睇錯咗, 以為你係上面果條死捧的band 撚

sorry sorry sorry
唔返工就唔使瞓覺?
我住間房
想炒條有辣椒既送都唔撚得
因為會影響人
咁你係我隔離房個戶人會點處理?

報狗?
定拍門?

我當band仔就係炒椒
依家你拍門
但係首先就係同一層既租戶whatsapp群到影張相出黎話有條仆街搞到污煙漳氣
跟住先拍我門

咁我仲點住落去?
唔食椒好少事

但你叫班band仔唔夾band
可以去邊做d咩?
朝9晚6就係得夜晚個段時間可以夾band

影響到你咪拍門囉
洗唔洗公審呀
假如香港光復到,香港仲使唔使法律?
個問題持續咗半年 拍門扮無人唔應 zip信入去又無人覆
仲要咁串叫人搬走就唔會聽到 唔逼到咁都唔會公審班band仔啦
夜晚阻住人訓教 唔屌你係人情 屌你係道理
有咩好拗
炒辣椒得,但你炒辣椒攻到人都要閂窗啦,夾band嘈親人唔洗處理?
Ching 係咪睇唔到 "屌鳩製造嘈音嘅仆街"
如果個居民係職業司機咪仆街,半夜焗聽 rock and rolling never dies, 第日自己炒車
人地咪講咗班友唔應門囉死乞衣
半年都係咁呀
你仲想點兜呀白癡

同埋個議員根本唔係公審
只係好簡單同自己選民匯報緊跟進緊區政
係你班友自己身有屎覺得人地公審批鬥你啫
上年四月開始已經係咁啦,你以為依幾日先發生呀?
上年四月開始已經係咁啦,你以為依幾日先發生呀?
返朝9晚6,所以半夜12點嘈撚住人就啱,咩道理?
我去開嗰幾間Studio都有整隔音
老實講你肯整已經好好多
屌你老母出嚟講依講路
用小小錢就好似殺左你老母咁
依啲係態度咩?
依啲叫自私呀濕鳩
最賤係用黃色+本土音樂做擋箭牌
香港Band仔認真垃圾
最賤係班歪曲是非自私精做害群之馬害嗰班反而做足隔音有同理心既Band友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞