[PC/I/A] 為美好的世界獻上祝福! FD(40)一周年大洗牌 + 日服PC版即將於DMM上市

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
呢個點整走
掛唔到
https://discussions.apple.com/thread/7847126
In GENERAL > ACCESSIBILITY > RECIPES > LAUNCH RECIPE set it to NONE.
Start SWITCH CONTROL with the triple click.
Tap the unwanted dialogue OK button when it becomes highlighted and then tap the circle icon that pops out when it highlights.
Now go back to LAUNCH RECIPE and set it to the recipe you want.
Try and run the recipe again (starting with the triple click).
上網搵唔知work唔work,我本身冇呢個問題
都係唔得
你可以喺個script度㩒多吓取消返個notice
欽唔到的,好似bug 黎,不過我搞整好左了。
但係又有問題,你地點set 個切換?
我set 欽一下,真係欽一下就run 一次。
一場既時間都去左10幾次,要欽10幾下。
想長掛要點搞?唔通要欽幾百下?

呢度可以set隔幾耐run一次個script,不過最多只可以隔20秒
SERVER出事賠石原來唔係賠全部人
咁小家
cls 300石都慳
Po 頭fd list
其實個EX競技場不如廢左佢啦
10星d 獎來來去去都係果d
9星好似仲易出貓版同藍幣
feel到維g招新大分歧係石化隻怪n秒
唔會再比勁招佢
想問下個活動有咩係必換?
已經換左技水 同 女神幣
貓版- 寶玉 - 礦晶 - 牛肉 - 彩聖杯/彩寶珠 - 強化石
風水輪流轉
之前廢完變勁
而家勁完遲下應該要變廢
依家開發緊雙buff雙debuff 可能真係遲早收皮
auto爆左220萬
二千內穩了
你驚佢唔會出比法隊
到啲節日定唔知乜9限定又會出隻癲野
黎緊1周年隨時出隻4星雷惠 全屬制霸
出太多限比三傻 其他都望唔到車尾燈
新手留名
惠惠差隻雷屬 就隻隻屬都出曬
有排唔洗出
係再出暗屬
火同暗都要出過啦
玩左3日,想問正選玩3刺 定2刺+王女 ?
同埋應該留石抽限pool? 好想抽野
推曬n 主線 卡緊h6-4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞