Csl定Smartone 穩定啲?

76 回覆
1 Like 1 Dislike
而咖用緊3台長期得2mbps屌真係好撚嬲!!
send撚埋email去消費者委員會投訴
簽合約講21mbps,都冇呢回事!!!!恰細路嘅
之後話幫我提早6個月完約
佢而咖係咁打嚟叫我續
csl聽人講就真係唔好嘅
自由鳥用smartone條線我覺得算穩
但貴咗好多。
搞到唔知轉咩台好
我有張sosim但冇得用返本身嗰No.

聽frd講用支那移動,好撚fun,一講電話就上唔到網

利申學生
你講西鐵個段 其實3台都係咁
另外錦上路個隧道都係收唔到
有冇Ching知smt個段西鐵收得好唔好
望到電訊台既3post就知有幾嬲
揀個自己區最好既
但請拒絕中移動
絕對唔會用支那移動
但大欖 SOSIM 順過 CSL (入元朗方向)
有冇人用緊csl 18GB $135 36個月約果個?
真全速???

有D興趣轉去
sales文見有24,不過貴少少
我都見,$148 12GB 24個月 (600mps) 個個 plan 好似幾吸引
見 SmarTone 4.5G plan 都係得 21mps ...
咁抵,csl叫我續約都要 $224 12GB
呢個價諗緊csl 還是轉 smt ,兩邊都差不多價錢
224 咁不如 smt 全速無限 .... 好似都係咁上下錢 ...
但講真有啲驚有伏
$148 都係18GB

企街sales都有問過, 佢地話係本身12GB, 會送多6GB
約長唔同, 價錢唔同
不過好耐未用過CSL
唔知我果頭實際如何了
等我又問下街 sales 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞