係blackruby_恥笑窮毒撚一事上可以反映佢哋幾可悲

98 回覆
142 Like 6 Dislike
咁我寧願每一日都係捱餓
食個豬柳蛋漢堡咁就算
拎啲錢投資自己好過
分分鐘做到大隻型男出多啲街去game可以食到更多女
只要一日無流出 根本就唔撚洗驚你班連燈仔
你有你屌 佢有佢繼續賺毒撚錢
你講嘅嘢我都屌過我D毒撚朋友
因為我朋友買過電子雞rispy lau嘅相
然後我見到啲相之後就屌柒佢不如用喺你自己身上啦
啱啱我流出左陳妓deer chan朋友電子雞rispy lau嘅相
出處:毒撚朋友
有人做緊
身材呢?
以我對呢班人嘅睇法

Deer chan:賣相/偽女權/打壓隊友/身為選手但實力欠奉/智商偏低/偽黃:做中資game喉舌的時候仍然覺得理所當然

Lily yim:賣相/打壓隊友/身為選手但實力欠奉/Mk柒頭

Rispy lau:賣相/打壓隊友/身為選手但實力欠奉/偽黃,例如使用蝗語:牛逼

毛芷晴:打壓隊友/身為選手但實力欠奉/扮窮

Email:偽女權/賣相

Fufu:偽女權/賣相/有自殘傾向?

Rose ma: 賣相肥閪/偽女權/冇牌cafe/順我者昌逆我老亡

Blackruby:賣藥(藥物冇任何證書)/賣相/有自殘傾向

如有補充請留言
Cuson....
其實得嘅 不過要燒埋炭姐
黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院
https://lih.kg/2414967
推到佢坐監
有時都幾唔明白
點解真係有人肯比錢買? 當追星定當MPF?
養到班女咁串,我係佢地都唔會再返到工
毒撚錢又真係幾易搵
重點係個樣柒呢.....
你一講你D毒撚朋友買相我就記得你啦師兄
對電子雞應該最有效係咁
課得金畀電子雞都係啲on9盲粉
你狙擊佢班垃圾咪繼續課金
後面send 唔好理啲垃圾,支持你❤❤
毒撚係抵撚死
Push
今次你仲唔仆街?

減肥禁藥|人氣KOL網上出售 少女服後現幻覺自殘 「搣死皮搣到流血」
https://lih.kg/gKqzfS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞