Bitcoin / cryptocurrency 集中討論區 (54)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
屌買qqq都多過佢 唔知佢有冇計係咁出入嗰啲fee
除非佢algo勁撚到大熊市都贏到錢嘅啫
衝擊350
我到依家都唔知點拎條private key,每次都係用keystore file入
AUTO DROP TO 0 DO IT FUCKING PUSSY
俾d信仰

唔知佢個嘢點work淨係覺得好撚廢
Lit web3. 0 infrastructure 幾日就升左個double 正
點解bnb可以企實130咁穩定超越link成為穩定
信任問題都好重要,eth行咗咁多年,v神做咗咁多年。啲大戶唔會咁輕易將啲錢搬去所謂技術更好嘅地方。況且目前avax一開波就bug,真係多咗人用個性能會唔會仲有宜家咁順呢。所以我始終都係看多eth
Bnb 會唔會有機變PoS? 係就正
想問auto 使唔使harvest 架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞