[J-POP]milet集中討論區 [2]

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
有冇人陣間會睇VOGUE GIRL+Live?
milet會著新衫唱歌
不過要課金先有得睇
月費plan:480円(税抜) or 年費plan:4,500円(税抜)
https://voguegirl.jp/fashion/feature/vgplus-live2021/#!/p/1/
不過vogue幾識搶錢... 如果join 年費plan 會有milet encore睇
月費plan就冇得睇encore
如果佢著返上次件賓賓衫就好笑
希望佢唔好著bra top 比人睇蝕晒

我戀愛了

呢幾張人地cap既 夜d我再cap高清d既
20210323 VOGUE GIRL+Live!- milet Special Live
30mins 同主持人吹水, 25mins 唱歌
Setlist:
1. Your Light
2. us
3. inside you
4. The Hardest
5. Fine Line
6. You & I
場show好抵睇 40幾蚊咋
仲有得買飛睇返 至到3/30
月費plan:480円(税抜) or 年費plan:4,500円(税抜)
https://voguegirl.jp/fashion/feature/vgplus-live2021/#!/p/1/
記住要dl LINE 先, 然後+ @voguegirl 之後就可課金
milet著橙色衫都好好睇
好好睇又好聲
可摸以出晒2場呀
如果之後個tour 每場都出dvd 或者有得課金online睇就好
唔知大家點睇,我覺得佢有執過下唱法,整體比以前進步咗少少
氣好咗 開始識得慳返力唱
同埋尾音收得又好咗
勤力妹
法國呢個阿叔都同milet幾熟
突然諗起之前係咪有人搵依個live果兩條錄音message
ching唔好抵毀milet好嗎
佢擺明鍾意呢種style
高大+mix
噪音巴
唔怪得佢鍾意我啦
咁啱我係
做得milet fans起碼都180
67啦 呢個post原來咁多人都係mix
港島mix九龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞