fufu呢鑊又激到紮紮跳

1001 回覆
1173 Like 37 Dislike
警謊答過
交易Server要係香港先有執法權
以前一律用不誠實取用電腦鳩拉,後來終審改左定義
咩料
版權條例包,市場邊會有咁大隻蛤乸隨街跳,都係嗰句,要轉賣無人阻到,但唔好吓吓話市場係咁,唔係咁

版權及版權作品
(1)版權是按照本部而存在於下列類別的作品的產權 ——
(a)原創的文學作品、戲劇作品、音樂作品或藝術作品;
(b)聲音紀錄、影片、廣播或有線傳播節目;及
(c)已發表版本的排印編排。
(2)在本部中,版權作品 (copyright work)指有版權存在的該等類別作品中的任何作品。
(3)除非本部中關於享有版權保護所須具備的資格的規定均已獲符合(參閱第177條及該條所提述的條文),否則版權並不存在於任何作品。

藝術作品
在本部中 ——
平面美術作品 (graphic work)包括 ——
(a)任何髹掃畫、繪畫、圖形、地圖、圖表或圖則;及
(b)任何雕刻、蝕刻、版畫、木刻或相類的作品;
建築物 (building)包括固定的構築物以及建築物或固定構築物的部分;
照片 (photograph)指藉著把光或其他放射物記錄在任何媒體上而在該媒體上產生影像或藉任何方法從該媒體產生影像的紀錄,但該紀錄不構成影片的一部分;
雕塑品 (sculpture)包括為製作雕塑品而製作的鑄模或模型;
藝術作品 (artistic work)指 ——
(a)平面美術作品、照片、雕塑品或拼圖(不論其藝術質量);
(b)屬建築物或建築物模型的建築作品;或
(c)美術工藝作品。
睇左錯左futu

仲諗緊關支牛咩事
電子雞
Patreon Server喺唔喺香港?
條友唔識扮識
分銷商唧
合理
邊撚個?
電莖女神 啲牙
唔好玩啦 點會唔做
俾錢睇相可以cap埋圖?
想睇依霖多onlyfans啲 上面堆臭雞睇嚟把撚
你都幾多嘢問,咁夾你個名,都唔關pateron server喺邊事,你買啲外國入口嘅電影碟,copy,再賣,你會唔會問隻碟係咪香港整?所以係睇copy嘅行為係咪喺香港做

當然,我係絕對唔認為會捉到亦都唔認為會有人去捉,不過係明明唔知市場係點又話市場係咁就有啲柒
唔怪得email隻豬冇事
讀law原來咁用
你都識講財路 佢唔做點搵錢
呢類電子雞 過唔返普通人生活
仲後生要揸盡班毒撚錢
影過第張再賣啦
你有錢荒冇

有既
佢賺夠
比其他電子雞賺下
根本就係應該咁玩
依家啲電子雞可以話無懈可擊
除咗呢一個弱點
基本上所有媒體行業最怕都係盜版嘅出現 電影 音樂 都係比盜版搞死左一段時間 去到後尾出現智能手機先有串流平台
呢啲咁嘅臭雞冇一個穩固嘅行業保障 又冇工會 基本上多啲人識咁樣玩佢哋好快收皮
仲要幫其他人賺錢添
用人地個名嚟諗人係一件幾蠢嘅事
我個名就係用嚟嘲笑你呢啲覺得自己好醒嘅人

你覺得「多嘢問就蠢」,完全反映出你係一個幾咁愚昧嘅人照你咁講 愛因斯坦都蠢 牛頓都蠢
唔識問嘢嘅人最聰明啦
市場同法律唔同
你自己都話要轉賣實轉賣到 要copy實copy到
你認為唔會有人捉 亦唔會捉到
而喺啲人喺市場做緊咩就反映緊市場係點
有別於法律架

致聰明的你
咪樣扮識呀,一開頭咪同你講咗唔識囉
原來依家80蚊一張即影即有咁癲
仲要一陣賣晒 真好搵
睇錯futu
點樣*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞