香港酒店討論(12)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
巴打咁好心機搵埋咁多link 出嚟
想問下一家4口 想同一間房有無邊間可以建議下?
想復活節假去

早餐晚餐海景 有就最好 無都唔緊要
你同一間房係要加床定點樣先?
同小朋友去,可以諗下迪士尼酒店
有無巴絲知呢間幾時開

http://thesilveri-hongkong.com/zh-hant/
想同男朋友四月慶祝生日
大家有無好推薦
感謝感謝
Badger 可以3k5~
4個大人去
加床/唔太貴既套房都得
睇下你要啲乜嘢,如果唔係connecting room 都應該可能係你嘅考慮範圍
好少地方可以加床加到四個大人(特別係套房)

會唔會諗下connecting room ?
所有嘢鬆動少少唔駛咁迫
3k5 budget 可以諗下港島香格里拉
洗唔洗包餐?
Connecting room係咪即係房同房之間有門穿過去個啲
好似都幾好喎
有邊間推介
你要海景嘅話,可以望下萬麗海景
佢哋connecting rooms 好似有咁嘅組合:
1. Queen + 2 single
2. Studio Suite + 2 single

您可以去問下酒店,然後落booking 嘅時候remark 講request for connecting rooms . 應該問題不大
Thx bro
不過睇落佢啲package 3月31號完
4月去好似又貴返啲
再睇睇先~
仲有無諗到其他間建議下
其實可以connecting room既話,大把酒店都做到,你可以睇返Post1有咩海景酒店你鍾意再睇下有冇做Package
港香個總廚係健身群組一份子格離緊
但petrus個總廚好似已經轉左另一位法國廚?
Thanks 巴打
我想包餐所以好struggle 呢間定gh
唔該$15xx左右 有冇自助餐 有埋鵝肝/多啲蟹類食
邊個post 咩key word
Cordis有鵝肝,蟹有蟹腳同蟹粥
而家做緊折,上OpenRice book就有
唔該巴打
Three on Canton
垃圾水果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞