[入會啦]杜汶澤 喱騷會用500萬搞網站更新 同推出app

38 回覆
61 Like 7 Dislike
【與其安心出行 不如開心入會】
「喱騷」收費台開台將近兩個月,感謝各位尊貴會員一直以來嘅支持!「喱騷」來年同大家一齊破舊立新,繼續進步!

更多精彩新節目將會陸續推出!包括由田蕊妮監製嘅 《社會服務令》 、獨家網上轉播《達明一派 REPLAY演唱會》(VIP會員獨享) 、由《地厚天高》導演林子穎執導第一部由「喱騷」出品嘅電視劇,仲邀請咗《鏗鏘集:721誰主真相》編導蔡玉玲加盟「喱騷」製作有質素嘅節目!敬請期待!

仲有新春巨獻!由CEO越洋到寶島傾力演出嘅《尋找他媽的故事》現已上架!今晚梗係邊食團年飯,邊睇新節目!咁就安心晒啦~即去 www.lateshow.net 註冊做會員,月費只係$60!選擇年費計劃只需$600,一年幫你慳返$120,仲有得獨家收睇《杜汶澤:香港企硬 STAND UP HONG KONG》!各位精明消費者,你哋識揀啦~

#喱騷 #LateShow #杜汶澤喱騷 #chapmantolateshow #黃秋生大師班 #香港企硬 #StandUpHongKong

https://fb.watch/3At1r-jC7b/
六道仙人條橋
edmoond poon 都係40蚊一個月
60蚊要睇下有咩睇先
杜文澤移民台灣算鳩數啦 水深火熱搞咁多無聊野
你搵個垃圾同 個深黃又係又有知名度既公眾人物比 真係已經有野睇 唔係由0開始
不如整電視app
直接用電視睇真係值得課金
香港人慣左網上既野唔洗俾錢
四面受敵 八面威風
已課

最撚有pop兼make到noise既義人
食蕉啦中共
杜生係由0開始自家製作節目
六道仙人親身上陣屌閪?
已課

邊個話香港人養唔起香港人
YouTube 唔洗錢tim
點比呀大佬,潘生果啲都係齋聽內容多,從來都拍唔到鬼俾你睇都收$40,依家喱騷有晒內容先收你60蚊!
Youtube每個月98蚊 tim
又老屈
mora itunes youtube 我都有畀錢
老燒pay床我就取消咗
蘋果睇埋年費都唔會續
得啦我唔撚係香港人
6蚊都覺得貴
老實講佢每個月比60我我都唔撚睇
蕭生級數唔同而且要形象
條友係用爛嘅方式去行
佢好似講過唔係移民
一開台就俾咗錢,黃秋生大師班其實都幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞