安心出行唔裝就係唔裝

495 回覆
4704 Like 56 Dislike
你理想主義咋嘛?自己唔認清現實仲口口聲叫人認
個個搶住down
認清咗香港人係無撚得救依個現實
我down就唔down
但我會用假app
要同政府部門接觸呢個以我所知係唯一方法
咁咪得囉
有得救一早全民勇武啦
買餸煮飯恐成最大贏家
我諗遲早入街市佢都要你scan
做港豬 聽黨走
咪撚玩啦 國安法都過到 條柒婆硬推既話
你都吹佢唔撚漲
認真一問,寧願唔出街都唔裝,依個行徑又算唔算係配合緊佢呢個戇鳩措施?
正名: 電子腳鐐
面對惡法,我就一定唔會下載「安心出行」,見到有好多人講緊點樣開鬼機裝「安心出行」,但你哋down之前屈服之前有無諗過政府會點講?
係有方法可以唔裝「安心出行」,得過且過嘅,咁「聰明」嘅一定諗到嘅!!

[設計對白]
新年後,政府公佈安心出行下載數達100萬,顯示市民對安心出行並不反感🥰,現公佈從今日起,將措施拓展至所有地方,所有住宅及商業大廈皆需掃安心出行才可進入,疫情後措施會持續,違者會罰款及監禁。
新年後,政府公佈安心出行下載數達100萬,顯示市民對安心出行並不反感🥰不理想,現公佈從今日起,將措施拓展至所有地方,所有住宅及商業大廈皆需掃安心出行才可進入,疫情後措施會持續,違者會罰款及監禁。
出面有貼到
只係未要你scan
唔裝唔入得機場

你估佢唔會做到呢步咩 除非你可以一個月內就可以即刻去到外國 咁就可以真係唔裝 但一個月呢個時限只係樂觀咁去諗
慳啲啦你
要裝要奶悉隨尊便

你覺得你裝佢會放過你?
還是你已經放棄咗已經跪緊喺度奶?
你奶還奶呀~唔好唱通街啊~
個政府理得你點唔合作 遲下強行搭車都要scan 入機場都要scan 咁你又有咩對策
香港班賤種成撚日喺度乜撚野走精面(自以為),肴就肴縮就縮啦垃圾,跌低都要拿返渣沙
我無裝,只係想講我哋唔裝佢一樣大條道理做下一步
唔使即刻吠
好撚憎走精面呢3隻字,根本就係啲賤種港豬喺度懶撚柒醒,想反又唔夠膽直接反但又唔認自己唔敢,死要面
=懶醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞