美國白宮:拜登與習近平「已通電話」!

162 回覆
10 Like 89 Dislike
祝中國強大
弊燈: 你條數未過戶喎老友
哦 咁就好
幾驚你係反侵果班無腦弱智仔
一陣鬧錯人就唔好啦
佢地淨係反侵架咋
唔反共架
雜種:你想呢4年,我哋支那配給幾多幼幼俾你?
睇咗做美國自宮
通唔通電話關禾地鳩事咩..全世界通電話都要宣告, BOT都HANG機
有冇美國左膠但信會反共既comment睇吓 e.g. fb twitter果d
連登堆登粉唔洗post喇果堆弱智見得太多
唔好啦,一陣搞到鬼佬以為香港咁多極右侵粉影響聲譽,咁國際戰線仲點去lobbying?
死得啦
撐登撚連主次都唔識分
弱智一樣既政治判斷能力
以後香港有民主都係會比呢班撚人選個好似拜登咁既垃圾出黎
日印澳英 一定好驚拜燈政府出賣
幾年?幾個月下話
WHO復咗啦,又有返金主掠水,嗰件黑奴又冇人再追究
有無完整電話錄音內容?
有冇賣國?
the fact that biden speaks to every leader but Xi speaks volume. given Wuhan virus' damage done to US, no matter who occupies WH won't be soft on CCP. this is a commonsense. hope ppl will wake up to this simple realpolitik with the passage of time.

屌係老味,呢兩日有左膠咁講,拜登今日就同習講電話
已經係大灣區一份子啦,瞓咗幾耐?
繼續關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞