[F羊] 李斯特城 對 利物浦 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
想知高普有冇見最後一面...
其實一個人喺父母年老唔陪喺身邊算唔算不孝

我自己老媽喺外地,但我又未想離開香港住...

有啲感同身受

佢冇離開過英國
高媽原來打burnley 前一晚已經過咗身
所以好多跡象睇到佢好壓抑
好似啲訪問同埋對熱狗入波望天大叫喊出嚟
希望佢可以振作到
Fsg 班仆街仲要喺佢最崩潰嘅時候
展示垃圾級management

怪唔之得佢對冇中堅呢件事前所未有咁嬲
Rhys Williams
Leighton Clarkson
Harvey Elliott
唯有令自己唔好變不學無術嘅廢老
枝竹
真係要全世界團結燒佢數簿
我要睇到支那滅亡
做人冇公關,食屎㗎喇。
識閪尊重咩班死賤種
分分鐘連入筷子嘅工場都唔肯請啦
又馬後炮
冇咩可能會賣高美斯,除非買到多一位 HG
我地有無機會可以做到 e.g . 簽Petition
高普為隊咁既西波西班主付出左好多 想幫下佢
fsg唔值得擁有高普
熱狗
*簽petition叫德國比佢入境
承接我哋較早前嘅報道,關於哈維艾利洛嘅補償金事宜,已有仲裁判決。

根據 Paul Joyce 及 The Athletic 嘅 Peter Rutzler,利物浦要先俾富咸 £1.2M。當佢簽到第二份職業球員合約嘅時候,利物浦要再俾 £500,000 (即係第一份合約 £300,000,第二份合約 £200,000,合共 £500,000)。

另外一項補償,係關於哈維艾利洛代表利物浦一隊及英格蘭國家隊嘅出場次數方面,最高可達至 £4.3M。據 The Athletic 了解,要達至 £4.3M 嘅話,哈維艾利洛要為利物浦一隊累積上陣超過 100 次,並且要為英格蘭國家隊 (大國腳) 上陣一次。

此外,富咸方面會有 20% 嘅 sell-on, 即係話如果利物浦將哈維艾利洛轉售,富咸將會獲得轉會費嘅 20%。
高普真男人
唔怪得上場對眼都紅晒
FSG比高普放假啦仆街
如果義律打得起,做到下一個英人巨星。20%轉會費都隨時10m升跳
Daddy
其實好難講,藍 c 父母好多時都可以訓練到 d 藍 c 仔女
今日聽日都要返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞