1週前剛與女友求婚!耶魯26歲華裔高材生深夜遭「連開7槍」斃命

209 回覆
202 Like 23 Dislike
係咪唔聽黨話?
會唔會係間諜嚟
移民真係要改姓Hong Kong先得
台灣多數係Chiang
Yellow Live Matter未
脫支入美
你知道的太多了
抵死呀,美國藉呀拿,大學高材生呀拿,有女友呀拿,求婚成功呀拿
哋屎啦人生贏家,笑到最後一定係我地呢D窮毒撚連登仔
屌好撚樣衰
點解唔返中國
耶魯華裔碩士生遭槍殺 MIT中國博士生疑涉嫌

耶魯大學(Yale University)26歲的華裔碩士研究生蔣凱文(Kevin Jiang)6日晚在康州紐黑文(New Haven)遭人槍殺後,紐約市警9日向本報記者表示,來自上海的麻省理工(MIT)中國博士生潘勤軒(Qinxuan Pan,音譯)疑涉重嫌,他連夜逃至紐約市,兩地警方目前正在全力搜捕。

據了解,死者蔣凱文於一周前求婚成功的女友也曾就讀於MIT,與潘勤軒互為臉書好友,此事調查可能朝情殺方向發展。

https://www.google.com.hk/amp/s/www.worldjournal.com/wj/amp/story/121468/5246093
連登仔又話係黑人做既
死蚑那種
好過你留大灣區條毒撚
支那人做架
個樣似台灣人

低質鬼妹未婚妻
不過算係咁,原本下一代開始就可以洗走支那基因
美帝:唔係黑人由佢啦
支那人:好好的虫國人跑去做洋奴
戰犬:雖遠必豬!雖遠必豬!雖遠必豬!雖遠必豬!雖遠必豬!雖遠必豬!......
棚牙唔得
男嘅咁嘅款係咁上下
可能係台二代移民大家唔好咁快下判斷先
Yellow好柒
用返Asian
我係中國香港人
我要屈埋其他亞洲人、東亞人樣既人係中國人
共享屈居
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞