[I/A] 東方lostword (4) 限定就要抽齊, 常駐就唔好追

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
可能一下扣得曬呢
打到先知
反正係頂樓, 當然玩盡佢
你知唔知FGO break條係咩
exactly一樣
係就無計了
咁應該難周回
三條血唔去理
兩條血有無可能組到六人隊去一鋪清?
直接抽左3次彩石走人
漏講左, 好多時入去set好, 換人就已經 + 1p
幾時都有用

我90樓咁樣一場過,雖然重入左好轉次去轉裝試裝
你知唔知FGO break條係咩
exactly一樣
係就無計了
咁應該難周回
三條血唔去理
兩條血有無可能組到六人隊去一鋪清?

我90樓咁樣一場過,雖然重入左好多次去轉裝試裝

PS 黑妖夢入場前要有3P
紅魔塔資訊

81~100F 弱点属性早見表

81F:日/火・月/水・木/土
82F:星/金・水/土・月/木
83F:星/日・月/金・火/土
84F:火/木・水/金・日/月
85F:星/火・木/土・星/金
86F:星/月・日/火・水/金
87F:星/木・火/金・日/木
88F:月/金・星/土・月/水
89F:星/木・火/土・月/水
90F:日/水・木/土
91F:日/金・火/木・星/水
92F:月/土・星/金・火/水
93F:木/土・星/月・日/火
94F:星/日・月/土・水/金
95F:木/土・日/火・月/水
96F:木/土・日/水・火/金
97F:日/土・月/木・星/火
98F:水/金・火/木・月/土
99F:月/金・星/水・日/木
100F:星/月・日/水

各屬子彈查詢
https://floatant821.weebly.com/elements.html
source from https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36985&snA=1309&tnum=1
宜家玩埋break血條,7張突爆紅夢都未必夠用
睇你咩要求喇
總知10日過20層一定有突
又夠鐘鳩放LW用全回
殺得切96
鳩放LW發覺原來天子好高傷
佢個硬質彈on9架
陰陽防 110%加成
黑妖夢用符卡嗰陣會結果+3
黑妖夢用符卡嗰陣會結界+3
2次全回復打完20層
其實唔難
不過100層唔知點周回呢
以前可以一隊過
再加埋張要石落
每日入場死3次算

CLS,一舖過100/F
https://youtu.be/vMO2GebbtIA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞