ZOM坐穩區(1 )

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
毫子股地獄
依家就係睇下邊隻Small Cap捱得過
點解咁講呢
好似落毫子就永不超生咁 一等就好耐
Mo la mo la
唉屌,好撚驚
豬死了,仲溝唔溝好
走啦
Ig刪埋post
原本有咩post
想知本身咩post🙏🏻
Del Post呢下真係勁鬼,CEO又啞撚咗咁,個半月都無出過聲
但睇reddit 有人1.0 入左8xx k 股
如果無hedge fund狙擊既話我都相信1.0係個dip,不過hedge fund唔知幾時先收手,如果真係搏佢反彈,我會等0.8或者再低啲先溝
買左一晚 都係唔hold
Ig都del post可能真係公司本身身有💩
仆街 仲有大倉@兩蚊係手 IG del post 唔del acc 起碼唔似cap水就走人 希望係咁諗
反而youtube啲人無乜點講ig del post件事
我自己就覺得無乜野
但係尋日好多高層賣哂d股份喎
你地點睇
你睇嗰啲YouTuber大致諗法係咩?
有人覺得undervalued亦有人覺得overvalued

我睇開Stocktwits同Reddit,Reddit嘅留言相對健康少少,stocktwits好多嘈音,班bearlish成日想你take loss沽哂佢

Btw我印象中佢ig好似本身都係廢廢哋,可能本身都唔係marketing main channel
Reddit話本身二月嘅通告已經plan咗會賣,話好正常喎(?)
我就唔知美股是咪正常,但同樣情況套用喺港女,咁係班股東對自己公司無信心嘅表現
如果真係咁一早計劃,有機會係佢要套現一筆錢留比公司發展,真係咁就會好事黎
睇左幾條
總結其實都中立
主要講下壓力位突破位
同埋呢期Small Cap真係食哂屎
ZOM算係比較有前境可以捱得過呢波大跌浪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞