Rolex / Tudor討論區 44(置頂有QA )炒價再糕糕糕

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
藍色bb58先3萬加多3萬都係得6萬
但係勞就係勞
現在DJ41都要排
咁多位ching
睇QA講去除周xx嘅ad有機買到炒價錶
咁我想買隻126660 D-blue應該點問
如果我肯食炒價係直接同職員講?
Sorry 1999
金鋼41mm就大把
睇左好多間都無錶岩心水
咁易見到,我係ad買要入房
只係Sales唔想俾街客見到
見到又點?人地留左先,就算唔要都唔輪到你,本電話簿成本字典咁厚

最怕d街客(唔只一個)入黎問長問短
問都唔俾問,就惡咗少少喎⋯⋯咁不如叫間ad閂埋門唔好做街客,淨係做vip 同後門貨算啦

你估個個都上連登,個個都知依家買勞要食骨咩,唔係上黎俾人屌得多,我都唔知排錶都要咁多規矩⋯⋯

生客又唔受你玩,排都無得排,一係就買隻”核突”錶俾佣佢賺當見面禮,又要派張有體面既卡片證明有資格玩勞,又要填資料留住址睇下你住豪宅定公屋 就算食得起炒價都要論資排輩,唔係你想買就賣俾你,vvvvip 又優先⋯⋯想快?再食多隻核突錶先講

班ad就賺到盡,但幫勞力士倒米,益咗班炒家,就損失左班新一代既潛在客人
入得場就要跟遊戲規則 個生態就係咁越嚟越難買
ad依家連貴金屬display都見唔到咁濟
我都明白要食骨既,勞力士迫ad食骨,ad迫返我地食姐⋯⋯只不過睇唔過眼班人唔做街客,點樣先買到錶又唔講,搞場大龍鳳,懶神秘,買隻錶都要查家宅咁樣

我寧願佢直接標10萬蚊黑十,又或者15萬DJ+黑十咁樣一齊賣,啱價就科水唔啱就散水,唔好俾假希望人地

無用啦
轉頭咪大莊出一季買人頭代買
到你又出一千
大莊就出三千
最後咪又係炒
你入去話買db
佢就實話呢d款無架啦
如果佢無下一句
你已經可以走
但如果佢話出面炒到好貴
咁你咪食住上話炒價都要囉
睇佢咩反應
當然最後都唔一定有啦
人地牌子就係要轉招呼人上人
幾萬十幾萬一隻錶
喺呢個年代其實大把人買得起
勞力士又無理由將賣開既幾萬錶一加就加一個dup
所以咪玩配貨
等你地玩靠關係靠vip黎挑選尊貴既客顧囉
多謝ching建議
要珍惜Dj41
開始比人炒上去 尤其藍色
白橙2015年 有盒有牌 7萬放唔放到
唔係話有大貨返咩?
真係玩到連DJ41都要食炒
有無大貨就唔知
不過網上面見到藍面DJ 41要食炒了
珠帶白金鋼藍面dj 41炒賣到$88000.......
可以搭路AD買 有興趣留tg

無一個奢侈品牌會覺得自己唔矜貴既
勞知道你地咁諗
又其實係已經發生左既事實
咪諗辦法改變佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞