[Viu TV] 女神降臨(9)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
佢其實salon收工 以為修豪走咗
真係有d失望
見到書竣等佢 又即卡講自己尋日見到修豪
擺明唔想同書竣開始
好想繼續睇修豪調戲朱靜 希望下集會多啲佢哋嘅花絮啦
你係咪調轉咗啊 書竣派先慘喎
對住個心愛人,但對方個心就去咗「前男友」到
搞到書竣做乜都好似只係一個代替品
今晚唔使講啦 一定復合
所以嚴格來講15集唔係派既唔係一粒甜糖,只係苦糖
會唔會又比老豆撞破 編劇寫開笑片
可能因為驚對方誤會反而有所避忌, 話晒都同公司呀
反而佳煐同銀優知大家肯定唔會反而放d
愛情既野 真係冇feel就冇feel
我唔知係導演特登想拍成咁定係我諗多咗
如果睇返之前修豪溝朱靜既片 朱靜係好心動又緊張
但尋日同書竣發展嗰集 朱靜拍出嚟係冇嗰種心動嘅感覺
我覺得佢似唔知點算多d
話係咁話啫, 但係太過理所當然都會令對方反感架
搞到朱靜好似無左修豪唔得咁
正路無見咁耐點都要先試探下先啦

屙絲你仲猴擒
咁我作為修豪派覺得唔開心 同你覺得書竣慘係無衝突架
都係我自己嘅個人感受啫
無可否認朱靜對修豪同書竣就一定係兩種感覺嚟架喇
係唔明點解明知修豪返左嚟仲應承書竣同佢去溜冰場約會啫
好似擺明想激修豪咁
其實我從來唔覺得書竣慘
你鍾意人 佢付出係自己嘅事
人哋唔係一定要鍾意你
大家打和啦super
總之修豪派同書竣派一齊屌鳩個編劇就得喇
因為個垃圾編劇要比戲書竣
安撫班書竣粉
根本朱靜見到佢果一剎那就係想同佢講
修豪回來了 898
啱呀 不過朱靜係衰既 唔講清楚
嗰集真係笑死我 好似之前輕輕鬆鬆笑下甜下咪好囉
可能因為書竣係咁強調比機會佢
我都覺編導專登加戲俾書竣, 可能見書竣個迴響都大吧
當然亦唔排除係應keyeast要求啦
照道理韓國本土嘅修豪派仍然佔大多數架嘛
寫狗血劇多
咪係, 本來輕輕鬆鬆咪幾好, 突然後幾集搞到咁狗血
咁平時書竣又真係少咗d戲既
但為咗加戲比佢 毀撚咗修豪
真係睇到打咗個突 編劇好唔專業 話改就改
朱靜見書竣咁有誠意同咁耐老友唔好意思拒絕
但係最終結果可能仲hurt同朋友都做唔成喎
書竣同初瓏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞