太陽能充電器 好似好勁

27 回覆
1 Like 8 Dislike
垃圾黎
2,0000mAh
肯定智力有問題
有幾? 太陽能果PART我都無乜期望 但當尿袋同燈用 有無得唸?
淘寶50貨色..........
太陽能都係垃圾黎,十年前整過,成本百幾出街可賣200水美金
純粹用太陽能差滿要幾耐?
幾年前貪得恴買過..但買既應該係好舊既款...得5000mh...太陽能充得好慢...充到咁上下之後太陽能唔夠力就充唔入...充得一半左右...之後要用返線黎充...而且漏電漏得好快...幾日唔用就乾曬要再recharge.....總之就麻麻地....自此之後就無再用過太陽能款既power bank.......新款唔知有無進步到..或者進步左幾多...但反正唔貴...買黎玩下損失都唔大....
同牌子佢FB 同網站D comment有D假
唔同牌子。但呢啲科技野。好多時起Kickstarter掠完一筆搞臭左個朵就換個牌頭。所以係咩牌子都唔重要啦。。
搵笨7
你露一個月營先諗太陽能啦
露一兩日大把又大舊又高汁嘅電比你㨂
同時唸緊泡菜n9-lumena2同sunree cc3
太陽因天氣關係,轉換率高低太大,咁細個穩壓都唔方好,好快叉壞電
得果2萬MAH就是鳩但用普通尿袋啦,叉電仲要暴晒,隨時晒鳩爆埋
就係唔睇太陽能嗰PART先係垃圾呀。

5V/2A 輸出輸入,咩年代呀?

呢啲尿袋真係垃圾嚟。
呢件真係垃圾嚟,一般呢啲size嘅太陽能電板輸出最大只有2~3W, 就算完全叉入舊電度,佢寫74Wh, 要叉滿最起碼強光照24小時地球上冇一個地方可以叉滿佢,而且未計佢用流料功率可能減半或者以下,仲有你睇下佢個弱智QI charger, 反轉個太陽能電板先叉到手機,定係你反轉部機再放個charger落去正正經經買個尿袋平靚正呀
任何太陽能發電既野都係騙局
我就露佐4-5年營, 我成日同FD講, 你STAY一個禮拜既, 我唔阻止你買呢舊野, 但實際上夏天曬大半日先叉一個10000既尿袋既一半容量, 帶多兩個尿袋仲實際。

真係用太陽能嘅,買呢類充電板好過啲濕鳩太陽能尿袋
3個位一逗號
20000 只會係20,000
2,0000一係智障
一係歐式標記2,0000 = 2.0000 即係2mAh 咁就更智障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞