大家有冇推介DAP同耳機呀 ?

19 回覆
0 Like 9 Dislike
各位巴打絲打,有冇推介?? 我主聽流行歌同重低音既歌
DAP 心中所選:HIBY NEW R6 / SONY ZX507
耳機心中所選:Fender Nine 1 / Ten 2 / SONY M7

求大家指點明燈
你都揀好曬,洗鬼推介
Ak sp2000
冇budget
btw 507+m7
主要聽流行同重低音千祈唔好買M7.
買FENDER TEN 2 OK嗎??
dap : dmp z1
冇聽過既我唔9UP啦
但係你簡既野入面, 首先M7 絕對唔岩你聽.
同埋買507 的話, 記得無論買咩耳機都一定要換4.4線
SONY 特登做差左個3.5頭, 千祈唔好用
Sony 507 + 4.4
用家,正!
謝謝各位意見。
頭先去鋪頭睇過下,d sales推介我買hiby new r6 配Fender NINE 2 / TEN 2,大家覺得點??
我問佢有冇DEMO 試下,行左幾間都冇
fender就真係不了, 要聽bass嘅話fender都係做唔好
部new R6就睇你覺得夾唔夾, 但試過上一代R6 PRO lag到聽聽下歌會彈app
sony 507 + m7 用家
老老豆豆m7人聲比較靠後,d聲聽落亦都比較暗,可以聽流行曲但係一定唔係最好o既選擇

而如果你好鍾意聽重低音o既我諗同價位下你揀隻動圈/圈鐵點都會比你用m7好,m7 純動鐵耳機黎
搭單問,咁重低音嘅動圈有冇推介?
筆直3千樓下
SALES 推介我如果要聽重低音,FENDER 幾好喎
fw1800, 低音好濃

dap 就 507 咪撚用大陸野
耳機野有demo試過先好買
鍾意流行同低音可試fw1800
7ender 好似呢度巴打唔多推介話易壞又剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞