GME 124

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
其實點解要睇歐盤
人地SHORT美股又唔係歐盤
我諗好多低買果班一早收成期
如果已經平到倉,正常嚟講做空機構已經唔需要係100-300呢啲位買貨,加上限買同散户購買力已經幾乎用盡,點解仲會有人不停買? 形成大家所講嘅左手交右手?
星期一就應該 我叫左好撚耐 個個當我on9
連佢地用option平倉我上星期4已經出post講完

星期一都唔爆 endgame等到2046?

GME 星期5收市後問題 唔係叫你走 不過唔想輸突既黎睇睇先
https://lih.kg/2383588
得番班學生股神係度sh
比人笑輸錢都無乜感覺
比人話做咩衝搞到坐監個下痛
依家SH有咩用,隻野本身真係值1,2蚊
依家先學人玩轉型
人哋華爾街玩財技害死散户既時候,你阿爺都未出世
有用的
認錯 再黎過 下次唔好錯同一樣野
講得好啱 窮不與富鬥 富不與官爭
5G 呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

本金幾大?
歐盤穿60
如果已經平到倉,正常嚟講做空機構已經唔需要係100-300呢啲位買貨,加上限買同散户購買力已經幾乎用盡,點解仲會有人不停買? 形成大家所講嘅左手交右手?

Sorry quote返你先
沽空率由day 1係偽命題

short interest高係一個偽命題 只係媒體 大莊搭棚既故事
Logic上面咁講
軋空 =/= 需要short interest高 (VW例子低過20%)
short interest高 =/= 一定軋空 (好多股票都好高 高左好耐)
short interest高 可能 軋空 (有可能 即係9up)
short interest唔高 可能 軋空 (有可能 即係9up)
頂唔順 睇番Reddit算
止蝕不了 入得場就預左會total loss

Either Lambo or welfare check
303@128
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞