有冇人聽過信願榮景呢間公司?

35 回覆
0 Like 0 Dislike
今日突然有個好耐冇見嘅frd無端端搵我
話咩有個暑期活動叫我去玩
咁我睇一睇
嘩屌你比成皮幾野去5日4夜宿營
咁我梗係同佢講冇錢啦
跟住佢係咁叫我一定要去 話咩改變你一生
講到好似唔去會死咁
有冇巴絲聽過呢間野?
[i
發現佢張poster仲要打錯字
上網search過好似係啲傳銷公司
有冇方法求我個frd
上網search過好似係啲傳銷公司
有冇方法救我個frd
上過,洗哂腦
冇得救
上過,洗哂腦
冇得救

詳細黎講係上啲咩?
但係比萬幾蚊上啲咁嘅course 真係有人會去上架咩
佢開始問我啲朋友有冇興趣
點算係咪絕得交
我上果個叫探索40,第一階段
都係同一間公司
果陣有個工作上partner上讀緊第三階段,叫IN
佢係咁叫我去上,仲幫我比埋錢,6千8
咁咪去見識下囉

一陣再打
後尾我收到風
讀到第3階段係要不停叫人去讀
喻意係用感染力去令到人做你想要嘅事
現實生活嚟講就係學點去sell嘢
佢地係會分team , 然後比賽sell得多
sell得少係會罰,不過唔知罰咩
勁撚小學雞

美其名叫感染人
實情係做咗課程sales
好笑了 次次都有人話洗哂腦無得救

講真 我上過 上面80%人都係做sales黎搵關於 搵錢者

佢地仲精過你啦你估真係on99坐係度聽書咩😂
好笑了 次次都有人話洗哂腦無得救

講真 我上過 入面80%人都係做sales 黎搵關係 搵錢/公司俾錢佢地上

佢地仲精過你啦你估真係on99坐係度聽書咩😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞