[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (18) - HWAA(火花) 空一 7冠 祝賀합니다!!

1001 回覆
7 Like 14 Dislike

果面豬死左先響到浦頭?
琴晚又溝左
咁有證據未

咁多作文大師
我以為係cube有人上黎出post話阿珍玩完tim
語言上唔會有
但有一樣係話佢group chat 叫其他人唔知做咩
呢個一定有cap 圖喇掛
但而家仲未有
好心要爆料就快d
未改好圖
未作好文
大技:咁你哋點證明佢冇
你都想中回力鏢?
有料就爆啦
咁多廢話
咁有技巧慢慢跌出黎嘅你都要面對架啦
反正風評點都受損
做女團偶像就係咁
你咁講嘅話會俾人插
1998年智能電話先啱啱普及 未必個個都有
同埋俾人欺凌嗰陣 有幾多個可以拍到片 影到相有證據
係真係假得Soojin同當事人知道
但係如果件事係真嘅話 佢又做乜唔肯出嚟對質?
1998讀中學點會未普及, iphone都唔知出到第幾代
98年出世 唔係98年讀中學
Shit我柒咗 啱啱瞓醒 以為係1988年讀中學
Sorry
soojin係1998 佢讀中學個時唔係智能電話好普及咩
真係做過咁多野點解一張相一條片都可以無?
你咁講嘅話會俾人插
1998年智能電話先啱啱普及 未必個個都有
同埋俾人欺凌嗰陣 有幾多個可以拍到片 影到相有證據
係真係假得Soojin同當事人知道
但係如果件事係真嘅話 佢又做乜唔肯出嚟對質?
1998讀中學點會未普及, iphone都唔知出到第幾代
Shit我柒咗 啱啱瞓醒 以為係1998年讀中學
Sorry
不過用香港黎比較韓國未必適合
韓國可能窮過香港
佢話群聊, 斷估都係電話掛
你話用ICQ MSN 論壇 呢類, 我真係會嚇親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞