[Viu TV] 女神降臨 (5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
愈追愈頹
未睇今晚嗰集我已經諗好今晚嘅預告又俾屎我食
個畫面仲靚過漫畫 修豪神真係不得了
唉,今晚俾人虐完又要等一個禮拜,
然後再俾人虐

唯美到。。
睇完今集愛上咗朱靜 見到佢成長真係好感動
文佳煐真係做到好好 好有共感 見到佢喊我又跟住一齊喊
對套劇嘅耐性其實差唔多走到盡頭
原先想睇愛情喜劇,睇靚仔靚女曖昧吓,放下甜,點知原來我入錯番,日撚日成筒狗血照頭淋。
虐完朱靜,之後書竣,跟住修豪,跟住再loop無限次。d角色前世得罪編劇咩
D劇情九唔搭八,作家個plot完全唔理,衰嘅又跟到足,又夾硬黎。之前以為輕輕鬆鬆嘅劇就算啦,屌,原來想走d認真劇路線,但係佢d位邏輯又唔通架喎。屌,就對照番18 again,d劇情幾順,但都可以帶出d好感動嘅位(睇到想喊),唔撚洗日撚日虐待角色先至令人動容呀嘛。

我睇我都可能只係可以捱到下星期大結局,再多唔得啦
D演員好專業好出色,又好樣,唉

最後,屌你老母編劇
沙灘個幕真係拍得好靚 淨睇預告已經覺得
真係好好戲

等等,書竣唔會俾秀珍影響,一樣黑化呀嘛
唔會啦 佢咁睇唔起秀珍依啲人
凍啊韓國 今日0度
唔會啦黑化嚟做咩 套嘢都就嚟完
啱啱先同修豪fd返 咁快又絕交咩
佢會默默守護朱靜的
唔會掛,咁就真係大暴走
根據之前單數集數預告黎講都係fake9觀眾所以無太驚佢地會真分手
聽下銀優嘅蜜糖聲ost享受下唔好未等編劇虐就自虐啦
https://youtu.be/5iqm0SDmZXE
我覺得可能係修豪老豆出事
之後修豪老豆叫書竣照顧朱靜
然後書竣問佢可唔可以表白
不過d預告真係剪到好撚仆街
我信書竣唔會特登搞散佢地嘅
希望女二快d仆街
個編劇完全將一個好好嘅角色寫成一pat屎

首爾1度
有高清嘅圖啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞