[突襲]油麻地碧街東安街中獎!

625 回覆
478 Like 24 Dislike

一樓一犯法咩
係就係一樓一唔犯法, 但叫雞人士行雜人太多, 見到住客問價或攪住客, 住客開會時同保安公司投訴, 保安公司再同油尖區警總開會, 月月整理好片段交出比警區有關部門, 每次都捉到人大廈內流連或老爆既人士, 仲有黑社會, 主要係大個幾間保安公司, 旺角近油麻地區唔同佐敦區, 不是三毛, 請保安公司做到好足, 咪以為CCTV唔高清, 每個Cap都拍得好清楚2K - 4K, 有專人保養糸統, 所以叫大陸雞都係咪入去有CCTV 地方. (保安公司IT狗講).
檢疫酒店黎
另外保安公司, 十分清楚每層有多少一樓一, 例如10個單位, 計算跟隻大陸雞出入士, 不是住戶, 再抽取每日多少單出入大堂,留幾耐時間等等片斷, 再整理保存或Backup, 一個人一個Folder, 一個HD抄曬一個月貨, 交比佢地(警), 所以保安請IT狗專做這個工作, 佢地做得好成熟了,十分容易做的, 又話想試用AI, 人面, 搵大數據做分析有關不是住客, 總之佢地大把合作, 講完.
會唔會有大廈封樓梯打陣地戰
今日鎖九龍 聽日鎖新界 後日鎖全港 根本喺度預演封城
唔洗等result? 測完就走得? 咁你不如唔好撚測
吓!?
政府帶頭玩 和理封 喎,未就係我地最想要架囉,等班訴求就係要返工既睇吓仲有冇野講
出晒result, 有一個確診
黎生ok嗎?
當市民係玩具咁
去咗個女同事屋企食飯咁就pk啦
大家估吓今晚到邊度?
驗完係咪可以恢復晚市堂食、卡拉ok,酒吧戲院?
驗得一單咁大把
有咩用?
檢測完就會免疫?
檢測完啲人唔會出街?
7000個先搵到1個確診,真係好有效率啊。

屋企水浸,你都識關左個水喉先啦。
比你估到添
林鄭: 既然你哋懶得驗, 我直接派人送到上門幫你哋驗
遲下應該慢慢都咁搞
會問嘅, 禁止入場或者唔揀你發問, 冇機會發問
就算突襲成功, 下次都唔會有機會再去到
你估依家個記者會真係公開記者會咩, 設好曬嘅局嚟㗎喇

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
有冇聽過殺人犯鐘意返去現場
Thx
又一強搶DNA證明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞