[I/A] 薑餅人王國 (8) - 派2萬石可摸耳呀?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
要刷指定3隻真係有難度第一日仲要唔係40抽
講就易 你試下刷
得3000石
280 真係堅貴
本身跑跑個度有個demo既活動宣傳王國開服 但係又唔好玩 好廣告feel 但係click入黎睇啲人好似中曬毒咁先好奇下 話唔定唔錯
其實有外掛,佢ban下人,慢慢修正搞到下個版本更新咪得,冇必要即時停2日,所以唔似係搞外掛,似有bug比人發現,而佢又改唔好
第一日刷的確難刷,依家有40抽應該易好多
呢度大把 巴打抽唔到牛奶
我課金都冇中牛奶碎片
咁多人爭住幫營運洗地

營運依家都仲未敢出黎講到底發生咩事
首抽acc佢送多12000石
其實第一日都知有外掛啦 個pvp誇張到
邊有可能第一日就全5星 戰力高人地成倍
抽卡要時間 禮包又唔係無限買 配料更加難
唔捉外掛只會無人課金等執
之前俾line做既跑跑薑餅人
薑餅人聯盟 薑餅消 最近既至國
個人覺得得自己D社搞既跑跑薑餅人係做得最成功
薑餅已漸淋 伺服還未開 餅餅餅
誰曾用誘惑女巫 虎妹給我 同餅餅一起真窩心
Server繼續沉 萬二人夜深 等餅餅
傳維護某夜終結 一拖再拖卻再拖

沒有話要再講 巴打超失望 (餅餅都失望)
賣帳甚至退款 遺忘掉以往以往歡與樂
有pvp排名
有外掛好大件事黎,仲要個外掛唔係in game bug
你真係要每條友去check返佢對戰紀錄有無問題,好大工程
睇片係用mod修改數據黎達至無敵
石係無限買 全5星對課長係輕鬆野
抽到差1碎就合到咖啡
外掛有係肯定,片都有得睇,人地一隻入pvp打1億扣0咁秒對面5隻
邊間教會
其實有可能係BOT
台幣定hkd
但戰力衝高唔容易 第一日已經高人成倍有多
20萬戰力 幾有錢一日都無可能做到
玩咗兩三日留名
粉雪同甜辣醬二選一唔知用邊個好
尖沙咀聖安德烈堂
薑餅教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞