試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(6)

1001 回覆
75 Like 83 Dislike
日日唱好大灣區;美化支那,醜化民主國家;手足反抗重點着墨,黑警暴行輕描淡寫;721當日報「元朗站有人聚集」;拍黑警劇幫黑警洗底;刻意塑造民主=搞事,親中=醒目;打壓黃絲員工&藝人;扼殺本土影音娛樂產業......

tvb做咁多仆街嘢
日日荼毒緊千萬家庭
量產無數藍屍港豬犬儒撚
你竟然只係將佢當成普通一間藍店?
幫暴政文宣tvb拍mv都唔屌得
咁要幾時先屌得?

仲有吒叱支持小明就叫盲撐?
做護主犬做到你拉埋其他嘢嚟屌
肉唔肉酸啲?
班小朋友除左日日開po 屌仲做得啲乜
不過連登其實係小眾 屌佢地嘅再小眾啲
反擊就有啲低手
想聽豪哥係心事台講番果日心情
連登仔 連人地食藍店
睇TVB都屌到仆街 起埋底
但幫TVB拍野因為支持就唔屌得?
好好笑 龍門係邊
Cctoy 班非黑即白嘅小朋友
由佢地圍威喂啦
應該係反社會人格
但全部追擊po都係娛台同波台黎
屌 心痛佢哋一直上唔到熱門 熊仔頭一條100k 一條200k 就上到

仲要係黑警劇主題曲

護主犬:反黑警反tvb嘅都係cctoy/兒登仔/反社會人格/連衛兵/眼紅/鬥黃
我只係希望大家唔好因為豪哥而去睇條片
越亂越好
繼續
大J的確係撚人一個 永遠都唔會撐
其實佢接得就預左畀連衛兵攻擊
演員係佢專業
佢收得錢提供返服務有咩問題
咁講蘋果賣美心廣告係咪要屌?
豪腎由captv啲政治抽水片去到孫文
政治立場根本唔需要質疑

我都鍾意小明呀
問題係佢今年有咩新歌真係數得出
如果單純因為政治立場就投俾佢
我覺得係侮辱緊佢過去為音樂付出嘅努力

我都係表達下意見啫
唔啱聽咪繼續一言堂囉
前兩段都啱 最尾嗰段多咗
人身攻擊屈人護主pr打手唔會令你有說服力啲

利:準備被pr被護主
連登仔睇人仆街最開心,落井下石永遠冇手軟

完全唔需要理會嗰班廢物
投票都係投我最喜愛姐
我最喜愛係佢咪投佢又侮辱佢?
佢鐘意係自己d歌度加左佢自己政治立場 我鐘意佢咁做都係侮辱佢?
歌手本人都未出聲你做咩幫人代言

前半段我認同 但我唔認為兩件事可以混為一談

利申 我都係表達下意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞