拳擊撚 Manny Pacquiao vs Ryan Garcia

24 回覆
8 Like 0 Dislike

Ryan Garcia 廿歲後生仔 21戰 21勝 18KO 啱啱先打完對過最勁嘅對手 Luke Campbell
Ryan Garcia全場主導節奏 第二回合大意畀Campbell擊倒(亦是Ryan職業生涯首次被擊倒)之後好快重整 最後第七回合用一下liver shot TKO咗Campbell 迎來生涯最大勝利
Ryan Garcia職業生涯 大部份對手都被認為過弱 今次係先畀人擊倒嘅情況下逆轉tko打贏Luke Campbell算係證明咗自己 但係咁快就再「跳步」打再高level嘅大佬 會唔會又成功越級挑戰?
Pacquiao對上一戰已經係2019 今年42歲嘅佢 係身高臂展都處於劣勢 會唔會拳怕少壯 定係會教訓呢個年少輕狂嘅後生仔呢?

見連登好似冇乜人傾boxing
不過今次真係拳擊界大新聞
我好撚鍾意拳擊
希望大家都可以一齊傾下
Manny 應該贏點數
Pacquiao仲有打架

覺得佢好似李宗偉咁, 無人接到班焗住出嚟幫人搵錢
佢地一年打一場姐
心口得個勇字
支持菲人
佢咁輕磅,難啲一拳打死人
佢早排上咗Tyson個talk show
videocall tank仲大大聲話兩round就會ko佢
Garcia技術真係好多嘢要改要學 可以畀Canelo個trainer train埋佢真係幫佢好多 但係又學唔到canelo啲防守同閃避 個啲先係Garcia要學 你拳有幾快幾重都好 下次食拳更重嘅你未必可以recover到 又唔似canelo ggg佢哋抗打咁勁
好多人幫口話Garcia係 boxing first social media second 但係你走去同Logan Paul Jake Paul 班人玩真係誤交損友 Jake Paul又係周圍引戰仲要拎埋人地屋企人嚟講
等Fury對Joshua
Ryan garcia is all hype
幾時打?勁想睇
Money fight
Mayeealther下下都hit and run
贏點數
未出時間
好多人都睇好fury
正路fury by tko
一場場咁有post
次前tyson有post. canelo vs ggg都有
都有諗過開 但係見啲大部分拳賽post都唔係好多人傾/留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞