曾志豪:土瓜灣大肚婆事件。藍絲,這是你們撐警的下場。

87 回覆
1223 Like 9 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=2gCdk6QW4BQ
曾志豪已經最左膠,都話藍絲大肚婆全家支持警暴所以抵撚死
藍屍就是賤
自作孽
藍絲家庭係警魔輪姦示威者後,伙同星島日報抹黑受害人
當記者披露警暴, 藍絲屌記者係黑記

我同曾志豪最大分別係我連個b都唔同情
果個藍絲家庭全家支持港共反人類暴行
如果要屌就屌埋個bb啦
無辜都講得出
用撐警做胎教 唔通長大會黃咩?
抵啦撐警,流產thanks
左膠屌班藍絲全家抵撚死已經係好大進步
始終要有過程
好多連登仔嘅老竇老母咪又係藍 淨係大量嘅事實 都證明咗兩者無必然關係
根據保安局指示,應該避開唔安全的區域
DOJ奶共狗周天行可以考慮告疏忽照顧
佢係肥婆黎扮咩呀
一係就同情佢
connect埋佢 全家藍轉黃
一撚齊仇警

一係就屌撚死埋個藍屍b
大家集氣早產死
bb無辜都講得出
咁單/雙非嬰兒都無辜啦
支那嬰又無辜啦
又話支那無人係無辜?
聽完佢咁樣講 咁撚樣鋪排之後
我希望個垃圾嬰兒早產死
身份係全世界都係重要資產
班藍絲見先前支持差佬強姦都可以輕易轉會就唔會珍惜

水滸傳過底要比投名狀
未詳細睇APPLE報導前我有半分同情, 我以為只係我討厭政治果類人

睇完我覺得個大肚婆果家人係活躍係FACEBOOK, WHATAPPS GROUP為警暴開脫的仆街
如果屋企人做狗 有背景
上網撐警擦鞋都合理
做狗/狗家屬 技能就係要識擦鞋

無背景 無人脈 都走去撐警
而家早產/唔滿意
咪去監警會囉
蘋果係黑記嚟 又走去接受訪問
巴打有無汁?
帝吧班人500蚊身家都無都支持五筒台灣, 屠殺香港人

華人文化就係受政權壓榨的人反而憎恨反抗者
我無呢條友的紀錄

但星島日報講性愛天使論抹黑受害人你應該記得
藍絲為SPIN好活躍傳性愛天使論抹黑受害人都係可去BABYKINGDOM查到
你屋企個工人食嘢唔做嘢,做嘢打爛嘢,你會唔會多謝佢支持佢?

其實我真係唔明點解要橕警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞