Switch just dance究竟要點樣開通 unlimited?

18 回覆
1 Like 1 Dislike
買咗just dance 張card,但係開通唔到unlimited,剩係得好少歌可以玩,有無ching 可以教下小妹?
撳咗訂閱之後佢叫我去 e shop,去完e shop 之後又無反應,好灰
上網睇完都唔明
萬分感謝
我都搞唔掂求救
我卡左成個月都未整到
渣㗎 成個月都整唔到
我2個月都仲未得
push
help me push plz
Push
Push
樓主偷卡?
no
試過 之前兩部switch 原來要主accoun先可以claim到

如果唔得 試下轉地區 試下轉香港/美國
多謝師兄指點
等我試下先
萬分感謝
想問樓主最後搞唔搞到...我同你嘅問題一樣...
都係5得放棄左,得閒再研究
巴打我搞掂左, 可以參考下:

1. 請閣下使用Nintendo Account - xxxxxxxxxxxx.com(你個帳號)登入 Nintendo Switch主機 - XKJXXXXXXXXXXX 的Nintendo eShop

2. 點選位於右上方的用戶圖像進入帳號資訊

3. 選擇位於下方的 “解除隨時遊玩的主機”的“解除”

4. 可能需要輸入所需資料以確認解除

5. 完成以上的步驟後,使用先前在嘗試開通Just Dance Unlimited 的Nintendo Switch 主機 - XKJXXXXXXXXXXXX登入閣下Nintendo Account - XXXXXXXXXX.com 的Nintendo eShop,其主機便會自動設定為“隨時遊玩的主機”。

如閣下希望解除在另一部主機的隨時遊玩的主機設定,可使用智能電話或電腦登錄Nintendo Account的網站以進行相關的操作(在網站上一年只可解除一次) ,詳情如下:

請以Nintendo Account - xxxxxxxxxxxxxx.com 登入Nintendo Account的網站 - https://accounts.nintendo.com/?lang=zh-TW
點選 “商店選單”
選擇位於下方的 “解除隨時遊玩的主機”
輸入所需資料以確認綁定帳號
完成以上的步驟後,在現在持有的Nintendo Switch 主機以Nintendo Account - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.com 登入Nintendo eShop,其主機便會自動設定為 "隨時遊玩的主機"
師兄,終於得左!感謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞