其實袁國勇係咪感染源頭?

100 回覆
94 Like 209 Dislike
污水喉有菌,係咪笑話黎?
點解個個黃絲豬都要搵呢個傻仔理由作反駁去話俾人聽自己真係弱智?

拜登咪已經靠武肺幫咗手去造馬登基囉,仲有美國都想玩監控,reset經濟,講到明啦,其他跟開美國搵食既國家,自然亦都要跟大佬做野,點解港豬可以蠢成咁,人地都做到出晒面,係要做一個自以為好聰明既潮人

浪費咗我時間係隻港豬身上
我唔知原來呢個世界仲有原始人會完全唔壺熱d水就咁飲落口,sorry呀,失敬失敬

你係咪仲會想講洗手都可以染菌呀?你個袁大帥話空氣都傳播到添,咁其實你平日點樣戴住口罩食飯?可唔可以拍條片示範吓?我好想見識一吓
如果做唔到,你夠膽講你成年都中唔到武肺?乜你日日廿四小時戴口罩(一日要換六個口罩至安全,醫生話),困係間房度上連登,同戴口罩食飯咁超卓?失敬失敬
防疫撚=三毛
唔通聽你老點咩?
咁直接
Ha
樓主都出街戴口罩既恐懼撚

一面戴一面屌人防疫撚,笑死人
樓主個post好笑又有創意 但係竟然咁多負皮 連登已死
唔戴口罩罰錢喎,係防疫撚助政府搞出黎個喎,你唔罰錢我咪唔戴囉,防咩疫姐,你估我係你咩?
仲衰過販民,屌樓主就係防疫撚

被人罰錢就去防疫?即係恐懼撚囉

其他人戴口罩就防疫,樓主戴口罩就驚罰錢

雙重標準玩撚晒

樓主繼續戴住口罩屌人,我出返去先
入到黎就係玩偷換概念,駛唔駛冇貨到咁?唔好又俾我睇死你又入返黎
其實佢講緊個邏輯唔岩
唔係吹奏緊袁國勇。。。
樓主隻熱狗 只係跟返自己隻主子鳩達口風
連因果都唔識分 果然係熱狗

連內容都唔識睇就想學人抽水,呢位阿Sir點讀書架?
你係咪讀得多陳雲老師嘅書讀到有咁嘅邏輯
好心呢位阿Sir連常識都未有就唔好學人跳級講因果啦,仲學人講熱狗陳雲
research methods 1001
樓主自行宣布智商低於50
大家笑完可以不回覆散去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞