Save HK藍絲:仔大女大跟黃人老豆走,現在有一剎那都很討厭這個政府!

286 回覆
2672 Like 17 Dislike
想睇comment
你係垃圾左膠偽善撚
懷疑好多兒登仔中文閲讀能力好有問題 個腦淨係得兩元對立非黑即白

講得好撚清楚
1. 政見問題只係導火線 仲有其他潛在問題 個老母本身仆街所以先趕佢岀街
2. 淨係政見相異 冇其他家庭問題但趕老母岀街 咁兩仔爺係仆街

on9就嚟要逐字逐句捉撚住隻手指住嚟講啲人先明
你真係唔撚識字 郁啲就屌老母賤種痴label
成個世界除咗政治就冇其他嘢 咁你都幾慘冇感受過家庭溫暖

上面都有人有唔同意見 同佢傾咗幾個cm交換諗法都相安無事 得你成個白卡癲狗咁追住嚟咬
照你咁嘅標準 有良知嘅人應該杯鳩奶共嘅任天堂所有product
藍絲有咩comment?

祝仔女同佢哋老豆一生幸福
條list有無多D
唔知有冇get錯你個意思
我個1 2指可能係呢兩種情況

我覺得遊戲同屋企人冇得相提並論
唔玩任天堂咪玩Sony囉
但屋企人冇替代品喎

我都主張窮人生仔正仆街 當仔女atm咁收家用都係仆街 父母對你唔好應該斷絕關係不相往來 但如果父母做到合格線以上 淨係喺政見問題上唔夾 你咪同佢冷戰減家用囉 去到趕岀街又絕咗啲

個老公都係 照個女人嘅説法 結婚之後就冇做野 姐係離開職場20幾年 咁樣唔比錢唔比樓趕佢岀街姐係要佢去死 照顧屋企20年冇功勞都有苦勞吖 飯餸唔會自己岀現喺枱 衫褲唔識自己洗乾淨晾乾摺好 都係嗰句【淨係政見不合冇其他因素就要趕岀街淨身岀戶好過份】
人哋出嚟求包養啦擺明
搵私煙要問米喎
邊位連燈仔?
好波
唔係政治,係良知。
唔好將良知同是非黑白偷換成個人立場問題。
你老母日日係度睇虐殺貓狗片,仲要睇到拍晒手,然後日日想洗鳩你腦迫你支持。 你唔撚走,你都有問題啦
是非不分已經唔會係好老母
手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞