歡迎考車failed嘅入黎傾下偈之瘋癲大會(26)涉巴永遠榮譽會長

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咪痴啦初見先係
我咪講緊佢囉
算了吧
如果你覺得呢個post唔適合
就唔好睇
好嘛
大家與其嘈落去,不如欣賞下今日嘅夕陽

咁你打1823好嘛
Kelvin明白嘅唔好睇YouTube囉Quit YouTube囉你成日都會見到我㗎btw因為我有好多budget喺度賣廣告btw Kelvin我比一個建議你唔鍾意quit左YouTube佢得唔得o5ok?你知唔知有幾多YouTuber靠我地依啲人賣廣告啲YouTuber先可以生存到你知唔知道啊Kelvin得唔得兩種野姐就係唔鍾意嘅quit左YouTube佢因為我可以guarantee一樣野你會不停見到我嘅唔好問啲咁幼稚嘅問題我唔知我啲廣告煩唔煩我自己都覺得煩因為我成日自己沖涼嘅時候呢都睇到我自己我自己都要skip自己因為當你睇夠5秒就會charge我啊嘛咁我嗱嗱臨快啲skip咗佢冇話你呀我都skip到手軟但係點樣你識唔識做生意啊點解會一個名牌人走出嚟因為多人識呀嘛係咪?如果你唔明白呢個道理我相信你唔係點做生意嘅人嚟唔識嘅可以學得唔得Kelvin唔鍾意YouTube嘅可以唔睇Delete咗個app佢好唔好呢一個係Uncle Brian俾你嘅建議you don't like it quit it don't complaint唔好喺度

啟德
如果係咁緊張考官嘅操守,

每年review case嘅成功率唔洗一單都冇啦

人地大把野做,你估popo有隊人望著連登咩
打1083

我幾時去咗朝鮮
我自己都唔豬
觀妖唔塞車係幾正
有冇見到印仔
你唔需要知 只要知道朝鮮人民係幸福快樂
觀塘師
頭先Lunch
真係有對gay couple坐隔離枱
我哋仲一齊傾計
有個幾靚仔
可惜......
印老闆
可能係閃巴
初好基

死開啦你
咩體位
我兩件蛋治死開呀
奴工位
咁係因為review成功 = 考牌官做錯 = 無得升

你地話人手鬆 人地唔會出聲架 暗地裡捉返緊姐
對未考車既人黎講 唔會係好事囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞