乃木坂46討論區#461:新内 眞衣 & 生田絵梨花お誕生日おめでとう!

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Cheng Yuet-ngor
啱啱睇埋木木木木 pv

又一個具潛力成員
冇人叫你一嘢就直接推倒人哋㗎?

逐少逐少嚟,坐吓又近啲坐吓又近啲,講啲曖昧啲嘅嘢,飲少少晒等大家relax下(但千祈唔好勸醉人哋),然後借啲意有少少身體接觸(打乜q嘢機吖,玩吓層層疊呀、冚綿胎呀好過啦),時不時含情默默咁望吓對方(係遊擊式好flirt咁望,唔好變態佬咁一味𥄫實人哋),過程中任何一個位發現真係會錯意,都有位走全身而退。

講真,如果真係好似聖來條片咁嘅樣情況,個女仔其實都已經開晒綠燈,條仔根本完全符合晒片名所講正一無膽鬼(假設佢係基嘅話)。
ching人如其名

又袋錢入細佬袋
睇嚟你好有經驗
日本興草食男,好似星野源咁結衣BB送到上床都唔食
其實從佢舊年第一條PV,都已經睇到佢嘅潛質
想加推
樓主pin plz
所以話日本呢個社會好有病,如果真係去到結衣BB同聖來BB咁嘅級數嘅女仔對一個男仔明示暗示都出晒個男仔都仲係冇性趣的話,呢個民族咁落去連繁𧗠下一代都成問題
可能都係冷手打個熱丁 冷靜下算
明晒 宜家差在點搵聖仔上我屋企煮飯仔打機
大前提係要有個女仔肯咁樣上個男仔屋企開晒綠燈。

其實我話so far最鍾意呢條PV,係因為啲細位拍得好真實,根直可以當係男仔如何與異性相處嘅教材嚟睇。大家只要留心啲睇多次條片,就會發現我先前講話個男仔應該可以採取嘅所謂逐步逐步嚟嘅舉動,其實聖仔喺條片入面差不多做晒:

主動坐近啲:
打機嘅時候,聖仔有主動靠近個男仔坐埋啲,不過條白癡草食男仔掛住打機,好似一啲都冇察覺 (定係真係冇性趣所以扮唔知?)

製造機會有身體接觸:
見到佢男仔屋企有支結他就攞嚟彈,要個男仔手把手咁教佢

含情默默咁偷望:成條片聖仔已經做咗 N 咁多次,呢啲情況如果任何一次個男仔有發覺,而又用相同嘅眼神望返個女仔而個女仔又冇反感的話(例如好快咁移開視線或者坐開啲或者講啲唔等使嘅嘢,但如果個女仔唔出聲低頭,正路計反而唔係反感而係鼓勵對方行動!),下一秒兩個人應該可以埋牙錫錫

仲有,聖仔嘅裝扮根本係精心計算過嘅。佢同個男仔係同事,應該好清楚對方唔係出嚟玩開嘅,唔會鍾意一啲太主動同豪放嘅女仔。緊身樽領針織上衣+窄牛仔裙+黑絲,雖然冇乜露肉但係盡顯身體線條,密密實實其實充滿誘惑,正常啲乖乖仔應該十個嚟十個都會中招。

仲有當佢哋個男同事打電話嚟話甩底唔嚟嘅時候,聖仔唔只一啲詫異嘅表情都冇,仲好似有少少偷笑咁樣。我甚至有理由懷疑,根本佢同個甩底男係夾埋嘅。

所以話「男追女隔重山,女追男隔重紗」。做男仔點都要學吓呢啲女性心理嘅。

(利申:其實我都唔係出嚟玩開嘅,不過年紀唔細,點都有啲戀愛經驗咁啦。同異性同事之間呢啲曖曖昩昩,自問都試過吓……)
.........
.......
......
.......
......
.........
..........
多謝大佬
個節目本來係澤村一樹mc但拍緊劇,搵咗木村做1月份代mc,早排有人講木村套仮面飯店2會有澤村一樹加白石份,但可信性比較低
成班偽毒
唔洗打咁多字嘅
屌死淫婦四個字咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞