[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [15] Jesus Cry!!竟然同DMC5 合作!

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁我偷野 強化用lv10同lv1
對偷野成功率有冇分別
莉莉邊隻好d 想下玩
840有科燈。但缺榮光..842多角?
要打死神先有把專武
唯有慢慢..
岩岩down日版
點解啲音效怪怪地, 好似播出黎拎支mic再收音再播出黎果種感覺, 隔左層野咁樣
之前中文版好似係正常的
唔該巴打先 原來係自我挑戰 我月頭先開始玩 無買ac 好多ark 無

等我下個月至少主力4隻都星盤開多啲先再試下
呢個真係未試過
因為平時都係ark 10lv入場
唔知skills 10lv (ark 1 lv) 同埋skills 10 lv (ark 10 lv) 有冇分別
呢個對我好有參考價值 多謝巴打
如果冇分別 咁我下次較返ark 1 lv入場算
其實係咪偷唔到都會kill apps洗既真係1LV入場都得既 刷首抽原理咁姐 但慳返3000幾藍魂囉
今朝出門口開咗掛機
自己on9原來唔記將個ark轉番lv1
一個lv10一個lv7咁掛,翻嚟藍紅都掛到無哂停咗
設定有得較返
你地紅池升到幾多停
6升7好貴
不過就係唔知skills lv一樣但ark lv唔同 有冇影響個機率
我睇高難度關排行啲人加護1秒通關 係堅定流
正常
破神加護 一入場開ark skills
之後時停 開技嗰陣係唔計時
所以完場咪當1秒
今日冇死神所以我睇唔到排行
但我上網見其他人打都要打幾分鐘
啱啱試咗 1 lv ark入場偷係一樣

所以谷爆個skills lv就得
巴打你唔係講緊個 修羅戰域個排名咩?
係呀 但唔係都係同死神差唔多LV難架咩
所以我將佢地溝埋一齊講
嗰4隻野出咗好撚耐 出嗰陣就難打
以而家啲⻆色嚟講 其實唔算難打
所以冇得同死神關比
正 又可以用少d魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞