愛侵力可唔可以出來交代下?

92 回覆
62 Like 134 Dislike
屌 我都有準備
又嘥我錢
愛侵力回水

話人fake news 自己咪又係睇住啲係人都9up 得既Twitter 打飛機
樓豬無謂再喺度bin c

宜家我們應該要團結一致
收檔啦,柒咗扮假膠
依家班扮撐侵既五毛都收完尾數退左場
仲有幾隻未醒戇鳩熱狗仔日日出黎柒
我準備咗好多食水同糧 等緊美國內戰 依家啲食水同糧都就快過期 請問壞咗同邊個claim?
Block
Block
Block
Block
Block
Block
Block
人地話侵捉緊好大盤棋呀 捉到拜燈做完4年都仲捉緊
上水了
會過期係因為你買撚錯
Amazon有Emergency food
一桶夠一個月 保質期25年
傻閪先買新鮮食物做儲備
仲耐過中共武統
上來就只留底block

幾個月前民調話拜登領先,含侵力話民調唔準,唔駛理,唔可信,fake news,侵支持者會扮支持拜登
拜登老人痴呆又戀童,係得班左膠BLM支持, 一到選舉辯論即刻現形侵會反cup。
班BLM暴動會令美國人反感, 美國人會改支持侵
辯論完無反cup又懶地硬話主持偏幫拜登
好啦含侵力呢頭又話唔洗睇民調辯論, 睇吓侵啲rally幾多人拜登嗰啲無人,所以美國人支持侵多。 仲有咩大數據呀呢樣果樣顯示侵會贏, 話拜登會贏嗰啲就fake news造假
仲有咩十月驚奇亨打拜登好多料要爆,但係爆到佛誕都未爆得出,一係求其有條友係twitter講兩句就話係咩核彈又盛
到選嗰日同點票慢慢顯示拜登會贏,就話人一定係造假舞弊, 求其有條片有條tweet作個故仔出黎就信到十足十, 其他人同傳媒反駁就話人收咗錢MSM唔洗理, twitter fb 出提示或者ban又話人收咗錢。 總之唔撚洗理點票結果法庭見
到啲州法院全部判侵輸,又話咩唔洗理,目標係最高法院所有證據喺最高法院拎出黎, 保守法官6:3侵又一定贏
到最高法院都唔鳩理你, 又話美國法治已死全部收晒錢, 唔洗理法院喇
仲有faithless elector可以唔理投票結果而揀侵,不過原來又無喎全部electors都係賣國賊遲啲要清算
唔緊要仲有參議員最後可以推翻選舉人票結果, 點知最後得六君子支持其他GOP議員唔撐,rubio,graham, McConnell全部反骨仔,又要槍斃
屌唔驚仲有最後大佬彭斯可以推翻結果,哦原來佢先係終極大仆街未開會就講明唔會幫侵反cup
全部收晒錢deep state
都唔緊要我地仲有咩民兵組織發動內戰,殺晒民主黨左膠賣國賊,仲有軍隊都擁護侵,侵侵一定戰勝歸來
屌你老母我睇到真係笑到瀨屎,全世界錯晒佢啱晒, 成班精神病人
邪教咁撚樣
乜撚都話未輸
成班愛侵力,不肯面對現實,仲幻想出兵,政變打內戰,咩野美國版200流浮山刀手,笑死人,反cup叫咗成大半年cup咗去邊到,講咩一定留一手留到最後先出,又話有幾多底牌,最後個底牌咪乖乖卸任,跟主仲可能要坐監囉都唔知佢地到依家仲可以有咩幻想可以J,睇過 德州獨立未?,睇主佢地果半年到依家既幻想同希望都破滅,真係大快人心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞