櫻坂46暨日向坂46交流區第一百五十一回 1月22日 佐々木久美生誕

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
ひなの: 鐘意紅色嘅食物但係唔鐘意紅色
Nao: ひなの成日有奇怪舉動 (有新三期做證)
其實我覺得唔應該比較 咁會開心啲
開始習慣櫻坂,但一出last live片,就知道仲係好掛住欅,如果唔改名就好,可惜冇如果
我會話口碑同受眾多少

而家櫻都係俾人感覺一隊普通idol group only 冇咩定位

如果又用3-4年去做一個全新印象
其實係嘥時間
http://jpasn.net/j/manual.html

之前隔離白麻嘅時候都有人講
再補充下 呢啲係個人諗法
因為我鐘意一啲特別 有個人風格ge野
同心抗疫基金
其實唔反叛歌詞都可以keep返好多元素eg勁舞蹈
營運可唔可以生性啲
佢而家都開始多人注意
反而阿尷就
佢尋晚太正了
黑羊嗰期已無乜力追
感覺已經變緊,宜家變咗櫻更加唔想追

利伸21人 old seafood
今集要多謝隻白鴿飛去佢度
賺咗個單人鏡頭
其實而家啲STAFF 都已經每集每人都有一個SHOT 不過好多時得個鳩影
MB 通常都係到發緊呆
乃出道咁耐 地位都唔係同一個級別 我唔熟唔講太多了
欅好話唔好聽 本身班女就無乜做idol/做演藝圈嘅知覺 仲要當時如日中天 唔係佢地無禮貌 而係佢地本身就無諗過要咁樣做去啲extra嘢令人覺得佢地有禮貌 for example 楽屋名張紙 日向會簽名 欅無 咁係咪代表無禮貌呢又 佢地只係無做啲刻意討好嘅嘢亦覺得無需要做

至於平假 人氣明顯無其他坂咁大 如果連呢啲嘢都唔做 更加唔會有人比機會 二期未入黎之前一期嘅人氣係有眼見嘅 難聽講句食之無味 棄之可惜 由招募二期開始 已經令到平假獨立係時間嘅問題 二期一入黎吸引咗好多皇道idol飯留意 仲有欅無上嘅武道館 單獨一專 tour 出色嘅番組表現 再加上啲member比到人好正面嘅感覺

所以講咩平假不遇嗰啲都係哂鳩氣 機會係留比值得比機會嘅人 平假一期咁霉同欅/櫻依家地上波節目少日向坂咁多 都係有比較下嘅結果黎 唔係佢地本身唔好 而係有更好嘅喺到
原來新二入面得遠藤冇表演,不過唔知係冇定cut左
咁新年呢輯反應幾好

btw天好似巨人
因為光b喺隔離

武元QQ
喊左,9人曲呢?
平行世界可能有
比返無人錯果種曲風 已經好感恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞