[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (67) 呂爵安生日快樂!!!

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
[member] 喺呢個速食年代講五至十年太遙遠啦 而家係 做完一隻歌即刻掟出嚟。要好似以前咁 收埋 做完十隻先掟出街 係比較難啲
我都想五週年十週年仲有mirror 最好三十週年都有 但如果一團入面有人 好鍾意solo 好難行得遠 好似 got7有個jackson七年玩完
頭一年 有 mirror go 有演唱會 商演event 係有嗰種團魂嘅 。只係呢一年 冇活動 先至聚少啲 但係喺youtube 有團隊訪問玩遊戲 見到佢哋都係已經好熟悉大家 大細仔係可以 玩得埋嘅。 我哋想佢哋仍然keep到係一團 我覺得我哋可以少啲分化佢哋。支持某個仔係啱嘅, 幫未被發掘 嘅jeremy爭取機會係應該嘅。 但係對於ak,我覺得可以 停止針對佢 。向好嗰方面諗,佢出個彩色波波post冇黑色 可以理解為 佢知道問題喺邊度 會改。 但係你要佢同自己admin割蓆或者 出個post 同edan鄭重道歉 又似乎強人所難。
公道自在人心 八級鋼琴小提琴 Kong U畢業 玩得 chok得 邊有人會認同edan係垃圾 係有d鄉音同懶音啫 兒登嘅好在於 佢唔會亂發脾氣 識體諒人 我諗佢都唔會放喺心度 笑一笑就算 希望大家都可以放下 畀mirror行得更遠/member]
兩個都咁靚仔靚女點搞
兩個真係好似樣兒登着啤啤衫真係好可愛仲要好靚仔趕得徹同小如豬慶祝生日食蛋糕
笠住頂熊仔帽超可愛
兩兄妹好有愛啊
呂爵安生日快樂
小如豬唔好嫌棄阿哥啦~
喂呀痴線好撚得意呀呂爵安似4歲多過24歲
唔好搞小如豬啦小如係爵安心肝寶貝遲啲可能真係冇得見佢兩兄妹互動㗎啦
頂帽好得意
寵妹安
Cute到暈
Cute 到
深髮安個樣細到中學生咁
仲有教主叱咤個一所懸命Opening都好sharp
熊熊安好cute啊
佢真係好錫佢個妹係一個好好嘅啊哥!兩個都咁可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞