Stephen King 叫白宮女發言人去做侍應

140 回覆
11 Like 272 Dislike
因為佢地樣衰,肯定由細到大無從男人身上得到甜頭,大個就變成女權撚, 睇下有幾多女權撚係靚女
一係肥婆, 一係TB, 一係染到個頭鬼五馬六
白左睇唔到聽唔到
係咼,唔怪得呢個任人屌都得
但係史提芬京曾經嚴重酗酒...誰比誰高尚呢佢咁講
呢個真
即係Stephen King讚佢靚女,想佢serve自己?
歧視trump陣營係無問題的
話左封殺仲網上
如果佢願做,做明星, 第一線新聞女娘.
大Q 把人請.
或佢youtube 一定Q把人subscribe.

話時話stephen king 仲未死???
其實班白左真係好虛偽
支那公司又唔見佢地真封殺
rmb果然好香
點會大把人請?

主流傳媒係反侵, 點敢請個撐侵人?
就算間公司唔反侵, 但請個撐侵人, 點知自己會唔會被其他巨企同銀行抵制杯葛?
youtube就算唔ban佢account, 都會黃標佢喇
難就一定架喇…我又唔會同你講其實唔難。

但件事既優勢係睇投票率就知,美國實際大把人係撐trump, 人數唔係假,即係要諗方法接觸到呢個市場就得。

我比個例子,香港大把藝人俾人封殺,傳統cctvb, 電台, 大6 呢d平台無晒,有d咪去外國發展囉,有d就自己搞網台,有d就專搞小型演唱會聚會等等。

你問我點搞,我唔係叻人識得自命不凡答到你點做,但我知天助自助者,燦神話齋:冤係無用架,要去改變佢
女權又睇唔到
女權:我地睇唔到
擺明影射緊佢!死白男係唔係唔妥我哋少數族裔女議員
女權撚呢?賀撚麗呢?
女權撚唔幫靚女架 仲要又靚又叻
條女又叻又靚,我唔信佢搞唔掂
叫佢對少啲coke la
Doctor sleep都ok
膈埋唔係佢拍喎
佢對嘢唔嘢少
乳交一定好撚正
doctor sleep 都叫ok?
我意思話doctor sleep 跟返原著拍 冇點改到
但shinning 就比stanley 改左好多野
好過其他改編佢嘅作品
好過it2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞